Skocz do zawartości

SuperHost.pl | Płać za hosting ile chcesz!

SuperHost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

No 404 było już wcześniej niż przed 31maja

Przydała by się jeszcze taka promocja wziął bym se jeden chociaż.

A obecna promocja na stronie mogła by też obowiązywać -73% dla pierwszego pakietu . albo 90% i parametry które są w start 2.0 zmniejszyć jeszcze o połowę :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

• 4 tygodnie później...

heh pewnie ten post również zostanie usunięty, podobnie jak mój poprzedni pokazujący prawdę o superhost (takie prawo administracji, szkoda tylko, że nie napisali dlaczego), ale co mi tam i tak napiszę.

Uważajcie na tą firmę, bo ich hosting nadaje się pod strony zapleczowe, a nie na portale, które wymagają ciągłej działaności hostingu.

• 2 miesiące temu...

No cóż - SuperHost.pl miało różną historię bywało lepiej bywało gorzej. Dziś według różnych opinii - wygląda na to że jest dobrze. Osobiście zacząłem korzystać niedawno i wygląda na to że jest naprawdę dobrze. A przede wszystkim - cena do parametrów jest idealna na polskie warunku.

• 4 tygodnie później...

Ja też tam mam kilka swoich stron zapleczowych. Problemy były jakoś w czerwcu-lipcu, jak się dowiadywałem, to winny był tutaj NASK, a nie SuperHost. Teraz z tego co wiem, mają już innego dostawcę i jest wszystko ok. Od tego czasu już nie miałem z tym hostingiem problemów.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności