Skocz do zawartości

Czas moderowania katalogów

piecyk

Rekomendowane odpowiedzi

Autor tematu ma rację, w przypadku płatnych katalogów termin moderacji powinien być podany (no i oczywiście przestrzegany). W końcu jeśli klient płaci to ma pewne prawa. Trudno jednak o usystematyzowanie tego, nikt przecież ustawowo tego nie załatwi.

Jeśli chodzi o bezpłatne katalogi to trzeba cierpliwie czekać bo spamu jest na potęgę.

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!

U mnie wygląda to tak: wpisy płatne rozpatruję najszybciej jak się da. Bezpłatne mogą poczekać + większa restrykcja przy akceptacji.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Ja staram się moderować codziennie jednak może się zdarzyć, że ktoś będzie czekał 2-3dni. Wychodzę z zalożenia, że jesteśmy tylko ludzmi a nie maszynami działającymi 24/7 ;) Może zdarzyć się, że w weekend nie będzie możliwość przejrzenia katalogów lub może zabraknąć siły jak ktoś doda wpis do wszystkich katalogów z błędną kategorią :)

ja morduje do 7 dni - nieregularnie. Mam w tym swój cel ;) ogólnie staram się zmieścić właśnie w 7 dniach i róznie wszystkie moderować ;)

Różny czas moderacji w różnych katalogach. W jednych codziennie, w innych w każdy weekend... :P W jednym z katalogów wpisy moderuje tylko raz w miesiącu i też ma to pewien cel... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

U mnie wygląda to tak: wpisy płatne rozpatruję najszybciej jak się da. Bezpłatne mogą poczekać + większa restrykcja przy akceptacji.

Tak samo robię, nic dodać nic ująć :P

Pozdrawiam i zapraszam do moich katalogów w stopce...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności