Skocz do zawartości

pytanie o linkowanie wewnętrzne

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na stronie 20 artykułów i chciałabym wprowadzić linkowanie wewnętrzne.

Na każdej stronie mam zamiar zamieścić 3 linki do innych artykułów w serwisie (zobacz inne

artykuły). Czy ma to sens przy takiej liczbie artykułów? A konkretnie: nie zaszkodzi to stronie?

Max. zalecany to 100 linków na stronie, jednak robi się niezła sieczka dla czytających. Optymalna ilość to 10-15 linków do podstron z artykułami + 5-6 linków w menu głównym. Wg mnie. Poza tym to przepis na małe strony, dla większych spróbuj poszukać info o web usability portali / serwisów i ich aranżacji.

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

IMB nie koniecznie, bo są strony i strony. Nie każdy posiada małą stronę na której taka ilość linków wyglądała by wręcz komicznie. Istnieją duże sklepy internetowe i portale na których 100 linków wewnętrznych, a nawet więcej to normalka. One są w topach więc jak widzisz od każdej reguły są odstępstwa.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności