Skocz do zawartości

Katalog stron Darmowy.info

Ricky

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze chciałbym przywitać wszystkich użytkowników forum. Jestem tu już od dłuzszego czasu, lecz dopiero teraz się zarejestrowałem. Czytając Wasze wypowiedzi wiele się dowiedziałem i postanowiłem stworzyć własny katalog stron. Na razie wygląd stanadardowego qlweb'a, lecz jest to co najważniejsze czyli linki bezpośrednie i mod_rewrite. katalog jest jescze nie zaindeksowany w google, lecz już nad tym pracuję.

Zapraszam do wpisywania się!

Katalog stron DARMOWY.INFO

Katalog pojawił się w Google ;)

fajny, tylko:

- możliwość dodania strony tylko do jednej kategorii ?

- jeśli się uda, warto zmienić kolor czcionki w tokenie

- po wrzuceniu stron wszystko ok - strony dodane, istnieją. Po ponownym wejściu do katalogu (przeładowanie) - zniknęły

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Chcę chronić katalog przed spamerami dodającymi strony do ogromnej ilości podkategorii. Mogłby być jakies problemy wynikające z pracy nad katalogiem (dlatego strony mogły chwilowo zniknąć). Kolor czcionki w tokenie również mi się nie podoba. Czy wiesz gdzie to można zmienić? (wgrałem standardowe czcionki z windowsa)

Pierwsze strony zostały zaindeksowane w google :peace:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności