Skocz do zawartości

Co myślicie o tej stronie?

Komnen

Rekomendowane odpowiedzi

@marcin421 u mnie wczytuje się bez problemów :) ogólnie wygląda nieźle, chociaż momentami miałem wrażenie ziarna na grafikach.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

"Fail","H1 tag","* You have no H1 tags"

"Warning","H2 tag","* You have no H2 tags"

"Warning","Loading Time","* Page load took 18.9 seconds"

@marcin421 u mnie wczytuje się bez problemów

owszem 18.9 seconds ;)

momentami miałem wrażenie ziarna na grafikach.

Zgadza się, przy cenie tych mebelków (jak myślę) powinna znaleźć się kasa na lepszej jakości zdjęcia. Niektóre widoczki zza okna są wklejane prawda? Bo wyglądają sztucznie. Zdjęcia są za ciężkie, za długo się to wczytuje pomimo, że pt. klienci z pewnością dysponują dobrym łączem :)

Ogólnie strona ciekawa. Nie sprzedajesz bułek pt. klient ma czas, żeby pobawić się stroną ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Troszkę mało płynnie ten ruch zdjęć u mnie wygląda. Niektóre fotki wydają się ciut mało ostre, a niektóre trochę sprane.

Galerie można by spokojnie osiągnąć za pomocą html i jQuery, i chwyciłoby wszystkie alty, title itp.

Tam gdzie jest kod HTML warto dołożyć nagłówki h1-h6.

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Typo bardzo kuleje, nie idzie się doczytać. Ładne tła to zdecydowanie plus, menu również. Zostawianie wiadomości nie pasuje graficznie i jest nieprzetłumaczone ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności