Skocz do zawartości

Jak najlepiej wydać 200 zł/mies

LukaszK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dwa drobiazgi- dopisałeś się do mapek Google, słowa kluczowe różnicujesz?

Do mapek się dopisałem parę miesięcy temu.

Z tym różnicowaniem słów to trochę słabo prawie wszystkie (pewnie z 90%) anchory mam na fotografia ślubna warszawa.

Hmm, może dlatego spadłem?

prawie wszystkie (pewnie z 90%) anchory mam na fotografia ślubna warszawa.

No, różnicowanie to podstawa! Masz pełno seo blogów, jakieś kursy no to się poucz :D

Polecam Ci, np.

.

Nie podawałeś tutaj adresu swojej strony? Lepiej tego nie rób ale ciekaw jestem jak jest zbudowana...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Moja rada= automat typu Publiker/OmniAdd.

To są dobrze zainwestowane pieniądze poczytaj co one robią.

Możesz takimi automatami linkować zaplecze a wtedy nie muszisz używać SWL-i?:D

I co najlepsze linkujesz też strone główna na te frazy co chcesz.

Pytanie co jest dla Cb więcej warte czas które poświęcisz na ręczne dodawanie do precli czy 400zł.

(Oczywiście do jakościowych precli(moderowanych) dodaje się recznie)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Pytanie co jest dla Cb więcej warte czas które poświęcisz na ręczne dodawanie do precli czy 400zł.

Zakup narzędzia to jedno, ale potem zostaje jeszcze problem z dobrą bazą katalogów do niego.

Linkowanie, zwłaszcza strony głównej, z jakichś śmieciowych katalogów to chyba nie najlepszy pomysł.

Zakup narzędzia to jedno, ale potem zostaje jeszcze problem z dobrą bazą katalogów do niego.

Linkowanie, zwłaszcza strony głównej, z jakichś śmieciowych katalogów to chyba nie najlepszy pomysł.

Podaję Ci tylko podaje alternatywę, bazę możesz sam zbudować(Jest darmowe narzędzie do harvestowania wystarczy poszukać, można samemu zbudować naprawdę fajną bazę precli), albo się dobrze zakręcić i kupić jakaś dobrą bazę od któregoś z forumowiczów :-)

Ale do budowania bazy przyda się program identyfikacyjny który Ci zidentyfikuje co z harvestowałeś i tutaj znowu kłania się automat który robi to za Ciebie;P

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

@LukaszK

Jak jesteś taki "obeznany" z tematem to po co pytasz innych w ogóle?

Ja mam tylko troszkę "liźnięte" podstawy, ale generalnie wiedzy bardzo mało jeszcze.

Staram się czytać i ją poszerzać, więc wszystkie sugestie sobie bardzo cenie.

Moja malutka wiedza jak widać się nie sprawdziła bo strona mi wypadła z 15 pozycji na 85 ;-)

A już się tak ładnie pięła do góry i nawet zacząłem wierzyć, że może zdarzy się cud i do top 10 wejde :D

pozdrawiam

Wielu ludziom pospadało. Nie jeden mały biznes stoi teraz na krawędzi, ale problem w tym, że po zamianch w alagorytnie G jest teraz faza testów przez SEO i nie ma jeszcze dobrych odpowiedzi jak powrócić na swoje pozycje i nie wiadomo, czy będą, bo może nie ma dobrych odpowiedz, a jak są, to może lepiej siedzieć cicho i na tym zarabiać. Google teraz chce, abyś inwestował w reklame i to też powinieneś rozważyć, może istenieją w twojej branży miejsca gdzie warto się zareklamować, gdzie jakiś "sponsorowany artykuł" wart byłby swojej ceny? Pozycjonowanie nie ucieknie, jak spadłes, to rozważ swoje dotychczasowem metody i poszukaj błędów, miejsc gdzue przesadziłeś, zaryzykowałeś, że może bot zaliczy coś na plus, a nie na minus.

Nie powinien załapać filtra za linkowanie 1 frazy

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Nie powinien załapać filtra za linkowanie 1 frazy

A można to jakoś sprawdzić?

W GWT nie mam żadnego komunikatu.

Kurcze, gdybym miał większy budżet to chyba darowałbym sobie to samodzielne pozycjonowanie, bo po tych ostatnich zawirowaniach jakoś wogóle nie moge odbić się od dna...

Może będzie trzeba zrobić jakąś realokacje środków ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności