Skocz do zawartości

Spadek w google na kilka fraz

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Nie jestem wybitnym fachowcem w pozycjonowaniu ale udało mi się wypozycjonować strone www.klimatyzatory-toruń.pl na pierwsze i drugie pozycje. Chodzi mi konkretnie o taki frazy jak klimatyzacja toruń, klimatyzatory toruń, klimatyzacje toruń. Ale kilka dni temu spadłem na klimatyzacje toruń i klimatyzacja toruń. Nie wiem czy coś żle zrobiłem. Jakiś czas temu podpiołem domenę www.klimatyzacja-torun.pl pod klimatyzatory-torun.pl mpze to mi zaszkodziło.

A druga sprawa to co myslicie strona jest dobrze zoptymalizowana?

Interesują cię stalowe zbiorniki zajrzyj

Słowa kluczowe w stopce, linki z precli. Sprawdź GWT czy nie masz jakiegoś powiadomienia.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Słów kluczowych, dzięki którym ludzie trafiają do Ciebie jest pewnie kilkadziesiąt. Jeżeli masz stronę podpiętą pod Narzędzia dla webmasterów Google, to możesz zobaczyć, co ludzie wpisują i na jakie słowa ukazuje się twoja strona. Poza tym www.codum.pl przebiega na kilka głównych słów i kilkadziesiąt synonimów.

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

Poza tym www.codum.pl przebiega na kilka głównych słów i kilkadziesiąt synonimów.

no i robią jeszcze optymalizację ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności