Skocz do zawartości

BlogAdder : dodawarka artykułów synonimicznych

blogadder

Rekomendowane odpowiedzi

W naszym systemie możemy zagwarantować żywotność Twoich linków przez co najmniej 365 dni!

1.to znaczę ze nie przedłużacie domeny?

2. Ile dokładnie macie tych precli ?

3. Jaki wiek tych precli, i tak jak kolega pyta jaka struktura domen, sub-domen

Oczywiście przedłużamy domeny i nie planujemy tego zaprzestawać. Linki gwarantujemy przez 365 dni, co nie znaczy, że nie powiszą dłużej :) Blogów jest obecnie 110 i ciągle rośnie. Wiek waha się od kilku miesięcy do roku - są to subdomeny. Kolejnym naszym celem jest zwiększenie liczby blogów i odpowiednie ich podlinkowanie dla zwiększenia PR. System jest młody i dopiero się rozwija, tak więc prosimy o wyrozumiałość :(

Jeśli chodzi o akceptacje projektów: z tego co widzę obecnie wszystkie zostały już sprawdzone i opublikowane. Linki powinny być dostępne w panelu.

Jaki jest PR tych subdomen ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

BlogAdder co jaki czas odpowiadacie na maile? Blisko 48h temu napisałem do was dwie wiadomości. Odpowiedzi nie uzyskałem.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

BlogAdder co jaki czas odpowiadacie na maile? Blisko 48h temu napisałem do was dwie wiadomości. Odpowiedzi nie uzyskałem.

Przepraszamy, jednak osoba obsługująca mail z formularza będzie mogła odpisać na wszystkie wiadomości dopiero w poniedziałek.

Jeśli chodzi o PR subdomen: jak na razie chyba wszystkie są niestety na 0. Od początku czerwca popracujemy nad tym, aby się to zmieniło.

Chcielibyśmy przeprosić wszystkich, którzy do tej pory nie otrzymali od nas odpowiedzi na pytania wysłane przez formularz kontaktowy na stronie. Niestety w wyniku niefortunnych zdarzeń utraciliśmy te wiadomości :D Przepraszamy raz jeszcze i prosimy o ponowne wysłanie zapytań.

Mhm. jak przeglądałem artykuły to ten sam artykuł 3 razy wylądował w tym samym blogu. O co chodzi?

Jeszcze czasami może się tak zdarzyć. Po ostatniej aktualizacji na jeden blog mogą trafić już maksymalnie 2 artykuły. Baza blogów cały czas się rozbudowuje, także niebawem każdy artykuł będzie trafiał na innego bloga.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

A ja dałem, żeby wszysyko naraz, zostało chyba wzięte do akceptacji i.... zginęło :) A tak w ogóle te precle to marne. Jak się z czymś takim startuje, to warto je wpierw "podhodować", żeby się szybko indeksowało (bo z tym również mizernie), no i wygląd trochę zróżnicować, bo nie chodzi mi walory estetetyczne, ale różnicowanie kodu. Bo G wszak się chwali, że z powielanymi szablonami są już coraz lepiej radzi. Nieważne jak jest na prawdę, ale na wszelki wypadek trzeba to uwzględnić, szczególnie jeśli to przedsięwzięcie komercyjne.

Moje zainteresowanie tą usługą dosyć szybko zmalało, również z powodu "szybkiej" akceptacji projektów. Co z tego, że tanie, jak g... to daje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności