Skocz do zawartości

Google wycofa sie z pingwina za pare dni?

tonieja

Rekomendowane odpowiedzi

Będzie update - aktualizacja bazy danych stron masowo zgłaszanych do spamraportu po wprowadzeniu pingwina ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Google nie robi nigdy kroku w tył. Tymbardziej , że przyznanie się do błędu mogło odbić by się czkawką. Dlatego też mogą być zmiany ale nie powrót do przeszłości. Taki film już był :)

Oferujemy usługi z zakresu pozycjonowania stron internetowycha a także tworzenia stron. Pozycjonowanie płatne tylko za wyniki, wystawiamy F. VAT. Zparaszamy do kontaktu w godzinach od 9:00 nawet do późnych godzin wieczornych, chętnie doradzimy, pomożemy.

gg:3124038, email: info@goneett.pl, tel. 792-899-097, NIP: 716-265-12-92, REGON: 060360832

Google nie robi nigdy kroku w tył.

A akcja z regionałkami to co?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Google nie robi nigdy kroku w tył.

A akcja z regionałkami to co?

a coś było z regionalkami ? :) - przecież żadnej akcji nie było i nie było czego odkręcać.......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

No właśnie :) Ja cały czas liczę na to, że jeszcze tak samo zapomnimy o tym Pingwinie, że kiedykolwiek się pojawił :)

E: niepotrzebny cytat :)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Etam dla mnie wyniki Google są bajeczne

Dziś szukałem sterownika do huawei e156g

Wpisałem w Gooogle "huawei e156g drivers"

I spadłem z krzesła

___

A i jeszcze małe spostrzeżenie:

Wpisując w Google speedtest

Pierwsza strona ostatnio wpiłą się na pierwsze miejsce powód reklamy Adsensse

a zawsze korzystam z tej oto: www.speedtest.net

Ciekawi mnie jak Google wyjdzie z twarzą z tej sytuacji. Do błędu się nie przyznają, więc pewnie ogłoszą kolejny update, który będzie de facto powrotem do tego, co było przed pingwinem. Jakby przyznali się do błędu to dla mnie byłby to duży plus, ale korporacje tak nie postępują ;)

Kiedyś pracując w dużej korporacji na szkoleniu miałem, że jak popełnię błąd to nie wolno mi przeprosić, bo przeproszenie to przyznanie się do błędu, ewentualnie może mi być przykro :]

Ciekawe czy tym z Googla jest przykro, że tak zepsuli swoją wyszukiwarkę ?

Tu miała być sygnatura...

Za dużo pingwin zamieszał (masa ludzi potraciła sporo kasy), aby teraz oznajmić, że to był błąd. G oczywiście nikt nic nie zrobić (jakieś procesy, czy coś), bo to ich sprawa co robią z własną stronką, więc pewnie skończy się na biciu piany, że pingwin jest ok, a cichaczem zrobi się z niego taki kolejny bot jakby go wcale nie było, ewentualnie będzie ciął tylko perfidny spam dla zasady, że jest i ma się dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności