Skocz do zawartości

Na ilu monitorach działacie?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

2 lub 3 - 22'' do pracy, laptop do filmów, laptop do śledzenia notowań GPW/obsługi narzędzi SEO

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

centralny i prawy podłączone do jednego komputera karta zwykła Radek HD 6670 1 G DDR5, lewy monitor podłączony do innej maszyny która się znajduje w innym pomieszczeniu ( przedłużacze do myszki,klawiatury i monitora) . Na stole mam 2 myszki i 2 klawiatury, jedna zwykła inna z cyrylica. Na bocznych zazwyczaj chodzą okna z zdalnych pulpitów, dedykow i VPSow. Na centralnym komunikatory ICQ, GG, oczywiście PIO, i parę poręcznych softów, przeglądarka, czasami w miedzy czasie korzystam z softów Miona, lub skryptów PHP co chodzą przez Xaamp . Kupiłem sobie 3 miesięcy temu nowego laptopa 17 ke, ale jakoś nie mogę się przekonać zęby pracować na nim na stale jest to taka moja stacja mobilna mam tam podstawowe softy i czasami mogę coś tam zrobić, ale co blaszak to blaszak, wiem że to raczej kwestia przyzwyczajenia. Jakoś korzystam z blaszaków od 286 SX i do laptopa nie mogę się przekonać do pracy na co dzień.

centralny i prawy podłączone do jednego komputera karta zwykła Radek HD 6670 1 G DDR5,

Myślałem, że przebiegasz po 3 monitorach podpiętych do jednego kompa - jedna klawiałka, jedna mysz

jedna zwykła inna z cyrylica.
- aa, no chyba, że faktycznie potrzebne
oczywiście PIO

ta i dlatego jesteś tu nonstop...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

dell 24" i lg 22", ale przydałoby się większe biurko / pokój :P

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

mario1973, miałem już trocha padów, szczególnie dysków, wiec wole mieć 2 maszyny stacjonarnych pod ręka. Klawiaturę można i mieć jedna bo mam taka z podwójnymi literami ( cyrylica i eng), ale ta z RU naprawdę bardzo zgrabna i zajmuje mało miejsca i ładnie się mieści na podstawce jednego z monitorów wiec nie przeszkadza. Ogólnie jestem gazeciarzem i lubię komfort pracy sobie zwiększać:P

@Stanleyek: jeżeli karta graficzna jest w stanie obsłużyć więcej niż 2 monitory to tak

To jest taki laptop. Informacje o produkcie tam są:

https://www.agito.pl/notebook-lenovo-y570-5...251-526209.html

Karta graficzna nVidia GeForce GT555M

Pamięć: 2 GB

z tego co widzę to ta karta obsługuje max 2 wyświetlacze (czyli laptop + zewnętrzny).

Ewentualnym wyjściem jest monitor pod USB który mógłby chyba pójść jako trzeci :P

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności