Skocz do zawartości

Na ilu monitorach działacie?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MaxPanowi się nie dziwie (jak jeszcze próbowałem podbić Ukrainę to też miałem), grafikom też, a reszta, po co Wam tyle złomu ? :P

ja mam kulturalnie/skromnie dwie sztuki po 19 calów, ale to taki luxus mam sporadycznie, bo zwykle to jakieś lapki małe,

albo nawet netbooki czy tabletki :P no chyba że wszyscy jesteście tak zasiedziali że nawet lodówkę przy biuku trzymacie.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Od jakiegośczasu pracuje tylko na dwóch monitorach, a czasami przydałoby się i więcej. Jak jestem zmuszony usiąść tylko przy laptopie to tak mi się ciężko pracuje, że nie wyobrażam sobie jak mogłem kiedyś siedzieć przy jednym monitorze.

Nigdy nie próbowałem pracować na trzech. Obawiam się, że za bardzo by mnie to wtedy rozpraszało, czuł bym się jak na meczu tenisowym:)

www.sagomedia.pl - usługi SEO copywritingu i wartościowe, merytoryczne artykuły

Ja jakoś od października korzystam z dwóch monitorów. Główny 22', boczny 17'. Świetna rzecz, choć czasem i trzeciego brakuje jak jest trochę za dużo do zrobienia :fool:

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

2 x 22" CTR, jeden rozdzielczość 1024x768, drugi w zależności od potrzeb. Po co jeszcze trzeci monitor? :fool:

Poza domem/biurem netbook 10,1" (1024 x 600) i też jakoś daję radę... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

@Koobe świetnie Cie rozumiem. Sam śmigam na jednym (niby duży, ale powoli miejsca zaczyna brakować) i odczuwam potrzebę poszerzenia horyzontów :fool:

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności