Skocz do zawartości

Na ilu monitorach działacie?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

2x NEC 20'', chociaż nie powiem, większe by się przydały.

Poważnie większe niż 20" Ci potrzebne?

Ja mam jedną 19" i chyba druga taka sama by mi wystarczyła, ale widzę że "apetyt na wygodę rośnie w miarę jedzenia" :) to od razu wezmę trzy :fool:

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
2x NEC 20'', chociaż nie powiem, większe by się przydały.

Tak, dużo pracy z grafiką i kodem html/css - większy monitor pozwala lepiej zorganizować przestrzeń. Na samego Photoshopa przydałyby mi się 24-27''.

Profesjonalny marketing na Facebooku to podstawa social media - rekomenduje skuteczna agencja SEO :)

Takie pytanko. Da radę, mając dwa monitory i dwie rolki w myszce zmontować jakoś (nie wiem, może jakieś makro?), żeby jedna rolka scrollowała po prawym ekranie, a druga po lewym (znajomy pyta)?

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Od rana działam na dwóch monitorach + netbook. Nie mam pojęcia jak ja wczesniej moglem robic cokolwieke na jednym, zycie stalo sie prostsze. ;) Każdemu kto sie waha przed zakupem drugiego monitora bardzo polecam to rozwiązanie, mega wygoda i efektywnosc tez lepsza :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności