Skocz do zawartości

Proszę o ocene stronki

Dejna

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka od niedawna zajmuję się stronki. I chciałbym by bardziej osoby znające się na rzeczy oceniły mój skromną stronę. I chciałbym byście dali mi jakieś wskazówki co robić dalej by stronka się rozwijała.

www.hydraulik-myslenice.pl

<meta name="description" content="Firma TGIS zajmuje się hydrauliką, instalacją grzewczą. Solidność to nasza dewiza." />

Możesz to jeszcze spokojnie rozbudować, bo i tak pewnie pozycjonujesz (jeśli można to tak nazwać) pod G.

Druga sprawa, farma linków na głównej w stopce to kiepski pomysł. Jeśli już muszą być daj atrybut nofollow.

Co do szaty graficznej to cienko (jakaś taka mało poważna się wydaje ta strona) ale nikt nie jest od razu webmasterem i grafikiem gdy stworzy jedną stronę www. W każdym razie, jeśli Tobie się podoba to niech zostanie.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Coś te zakładki szaleją - przechodząc na "O nas" znika mi "Strona główna".

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Gość Voyager

To mnie zastanawia co to jest za hosting skoro takiej małej strony nie potrafi utrzymać (jakby się zoptymalizowało obrazy to by mniej ważyła dodatkowo, poza tym można wspomóc się CDN np cloudflare.com które dodatkowo kompresuje to wszystko)

Problem jest taki że klient chciał stronke która zajmuję bardzo mało miejsca bo ma slaby hosting. Z tymi linkami to napewno to przerobie i błedy pousuwam. Dzieki wielkie za ocene ;]

Ale takie strony to każdy darmowy bez problemu pociągnie. Co to za hosting ? Daj namiary.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

• 3 tygodnie później...

Temat wraca ponowie. Troche posiedziałem i chciałbym byście ocenili zupełnie nowy układ graficzny stronki. Pod tym samym adresem www.hydraulik-myslenice.pl

//Hosting poprawiony jak się okazało firma kupiła jakiś najtańszy i nie przeczytali opisu.

Temat wraca ponowie. Troche posiedziałem i chciałbym byście ocenili zupełnie nowy układ graficzny stronki. Pod tym samym adresem www.hydraulik-myslenice.pl

//Hosting poprawiony jak się okazało firma kupiła jakiś najtańszy i nie przeczytali opisu.

Nie widziałem poprzedniej wersji. Ta jest zwyczajna, prosta, chyba o to chodzi.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Jak mi znajdziesz ich logo w mniejszych rozmiarach niż na full ekranu to powodzenia.

I do treści a co chcesz pisać o jednoosobowej firmię ? Epopeje narodową ?

Jest czym się firma zajmuję i tyle, w innych stronkach tego typu nawet jest mniej treści i jakość chyba klienci nie zwracają uwagi czy było 300 czy 600 słów.

//Co do galeria to wykryłeś buga i dzięki za to. Bo wydawało mi się że wrzuciłem na ftpa inną wersję stronki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności