Skocz do zawartości

Proszę o ocene stronki

Dejna

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mi znajdziesz ich logo w mniejszych rozmiarach niż na full ekranu to powodzenia.

I do treści a co chcesz pisać o jednoosobowej firmię ? Epopeje narodową ?

To chyba dobrze jak znajdujesz duże logo?! Możesz je sobie odpowiednio obrobić ...

Mówiąc że jest pusto nie mówiłem o treści ...

Mam wrażenie że niektorzy wrzucają tu stronę do oceny a jak ktoś im powie że nie jest dobrze to zaczynają gryźć i się bronić ;D

Jakbyś zauważył to do innych komentujących nnie gryzłem ani nic tylko jak ktoś pisze taki bezsensowny komentarz to już sam sie narażasz na krytkę.

"poza tym strona taka troszkę zbyt pusta jak dla mnie" wiesz co może nie mam magistra z politologi ale wyrażenie pusta strona chyba nie odnosi się do klipów wideo. Może się mylę ale na stronię internetowej zdecydowanie jest więcej tekstu nież grafik jeśli chodzi o strony typu mojej.

Jeśli czujesz się urażony to sory ale takie posty które nic nie wnoszą do tematu nie są raczej porządane

A myślałeś o daniu jakiś danych kontaktowych wyżej? Tak by jak nowa osoba wejdzie to od razu widziała kontakt. Już w kilku miejscach czytałem, że to pomaga.

Natomiast z uwag to usunął bym to zdanie ?Dane kontakowe do naszej firmy.? Po pierwsze bo brakuje t a po drugie nic nie wnosi jest tylko zapychaczem miejsca. Nagłówek kontakt jasno informuje co to jest.

W samym formularzu nie rozumiem zamysłu wybierania meila gdzie wysłać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności