Skocz do zawartości

Sprzedam powierzchnię reklamową

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Strona powstała 2 miesiące temu w odpowiedzi na popularne hasło DARMOWY INTERNET, który zaczął funkcjonować od stycznia, jako usługa operatora Aero2.

Hasło staje się dość popularne i wielu użytkowników szuka w oparciu o nie informacji w Google, które już odsyła do mojej strony. Aktualnie PR strony to 1, a pozycja wyszukiwania w Google na hasło darmowy internet to 6-9, także wiele osób ze wskazań wyszukiwarki trafia na moją stronę, na której znajdują się informacje związane z hasłem darmowy internet, jak również inne odwołujące się do nowych technologii.

W ramach strony działa również forum, które jest przejrzyste, bez nachalnych reklam i zdobywa nowych użytkowników.

Serwis jest ciągle rozbudowywany w kontent, także panuje na nim ciągła świeżość w informacje.

Mam do wykorzystania jeszcze przestrzeń na stronie, którą mógłbym odsprzedać, jako miejsce na reklamę, linki sponsorowane, inne banery reklamowe.

Osoby zainteresowane reklamą zapraszam do kontaktu:

bok@darmowyinternet.net

www.darmowyinternet.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności