Skocz do zawartości

Jaki program do mailingu ?

Vector.mac

Rekomendowane odpowiedzi

Do tych języków dorzuciłbym obowiązkowo perla.

Do "tych" czyli do jakich ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pan eFump promocje sobie robi...

Przy okazji ciekawi mnie ten dodatek odmiany imion w wołaczu do FUMPa. Panie Krzysztofie, mieszkam niedaleko Słupcy, może się spotkamy jako że mam pewne wątpliwości dotyczące Pana praw majątkowych do tego dodatku?

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Do tych języków dorzuciłbym obowiązkowo perla.

Do "tych" czyli do jakich ?

Przepraszam nie zacytowałem postu

.....

Polecane do tego celu języki C++/C#/JAVA/PHYTON .

Następie w w/w językach lub nawet w PHP napisać wysyłacza maili.

Do tej listy obowiązkowo dodaje perla.

Pan eFump promocje sobie robi...

Przy okazji ciekawi mnie ten dodatek odmiany imion w wołaczu do FUMPa. Panie Krzysztofie, mieszkam niedaleko Słupcy, może się spotkamy jako że mam pewne wątpliwości dotyczące Pana praw majątkowych do tego dodatku?

Bardzo chętnie się spotkam, chociaż nie wiem skąd te wątpliwości i o jakich prawach majątkowych Pan pisze!

Wszystkie aktualizacje i modyfikacje, które udostępniam są mojego autorstwa. To co sprzedaje, to tylko i wyłącznie moja własna praca, która mam nadzieję, przyda się także innym.

Zapraszam do kontaktu, możemy się umówić, moje dane kontaktowe są dostępne na moich stronach.

Krzysztof Jagodziński

eFump.eu - Autoresponder FUMP program do mailingu

• 1 miesiąc temu...

Szanowni Koledzy,

Może polecicie mi jakiś dobry i niedrogi program dzięki któremu będę mógł wysyłać mailing do grupy odbiorców, których listę można by zaimportować np z excela. Potrzebuję same podstawowe funkcjonalności, odbiorcy to góra 300 osób. Nie chce mi się tworzyć wiadomości w outlooku i mozolnie kopiować adresy.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności