Skocz do zawartości

PageRank ma znaczenie ,i to bardzo duże !

kokodżambo

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli podsumowując:

Kolega zrobił "test" i stwierdził, że PR stron linkujących ma znaczenie a jeżeli stronie ręcznie wyzerowano moc to mocy nie przenosi dalej - odkrywając przy tym Amerykę i zaskakując chyba tylko samego siebie .

A w konsekwencji powstał kolejny wątek jakich na tym forum tysiąc a wszystkie można podsumować tak:

PR ma znaczenie!

Nie znasz się PR nie ma znaczenia!

Zielony pasek nie ma znaczenia ale RealPR ma znaczenie!

I tym samym zatoczyliśmy koło i wróciliśmy do 2008-2009 :(

A nie czekajmy - za chwilę przybiegnie ktoś i stwierdzi:

PR nie ma znaczenia! Tylko TR ma znaczenie! (listy TR z domen .edu .gov do zakupienia - link w stopce) :)

Do pracy rodacy i skończmy z pie#####niem :)

PR - Pieprzą Rodacy :(

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

@dave84 - Nie wiem jak to jest z tą przypadkowością PR, ale po ostatnich ruchach zwątpiłem. Seok stojący de facto 2 tygodnie dostał z miejsca PR3 (nowa domena, dopiero rozpoczęte linkowanie). Why? God knows...

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

@Cimathel z tego co kojarzę, to wszystkie strony na początek dostają PR3

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

@Cimathel z tego co kojarzę, to wszystkie strony na początek dostają PR3

To dlaczego tylko 1 z 10 dostał? Wszystkie powstawały jeden po drugim.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Bzdura, nie ma żadnej prawidłowości. Sprawdzane na setkach stron, przyznany PR waha się od 0-4.

Być może, wyczytałem to gdzieś tu na forum :(

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Strony nigdy nie były rankingowane na podstawie zielonego paska. Zielony pasek to tylko wartość PR dla ludu a nie wewnętrzna rzeczywista wartość (to też chyba wie każdy ale stwierdziłem, że ponabijam sobie posty).

I nie jest to tylko jakiś niewypalony pomysł tylko pozostałość po stary/pierwotnym modelu internauty losowego zastąpionego później modelem internauty świadomego/rozsądnego.

Chyba jednak nie każdy o tym wie :(

@Aledrewno

Moim zdaniem jest pozostałością po jakimś tam niewypalonym pomyśle rankigowania stron na podstawie tego zielonego paska.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Temat ten otrzymał ocenę 9/10 9.gif w innowacyjnym rankingu PgR - Pierdoling Głupoting Ranking
Google-plus1-90x65.png
o "mocy" danego katalogu decyduje pare rzeczy i są to m/inn

PR strony na której ląduje wpis

ilość linków wychodzących z powyższej strony

częstotliwość odwiedzin robota tej podstrony

pozycja linku

czy i jak długo link widnieje na stronie głownej

otoczenie tekstowe linku

i można by jeszcze dużo rzeczy wymienić ...

bez urazy ale taki test to można o kant wiadomej części ciała rozbić ...

Google-plus1-90x65.png
PR zawsze będzie miało mniejsze lub większe znaczenie. Gdyby nie miało znaczenia to już by go dawno zdjęli...
Google-plus1-90x65.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności