Skocz do zawartości

Wyniki w MSN

Rekomendowane odpowiedzi

Strona ma około 1 miesiąca (nowa domena , nowa zawartość) i na fraze " business cards software"

jest na pierwszym miejscu z ok 7.000.000 .

Ciekawe od czego to zależy ?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizytówki , Business Cards MX - program do wizytówek

Business cards , Visitenkarten software

W google to w pierwszym tysiącu jej niema i ogólnie na jakiekolwiek hasła jest bardzo kiepsko (narazie)

Jestem ciekaw jak długo w MSN tak się utrzyma ?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizytówki , Business Cards MX - program do wizytówek

Business cards , Visitenkarten software

Witam,

Mam wrażenie, że w MSN jest odpowiednik Fresh Site Bonus z G. Jakieś 3 miesiące temu zacząłem dodawać linki nowiutkiej stronce. Po zaindeksowaniu OK dziesięciu, owa stronka była w top 3 wyników pod większość słów kluczowych. Zaprzestałem dodawania do katalogów na jakiś czas. Olałem też MSN. Dzisiaj patrze, a stronka gdzieś w kosmosie. 40-50 miejsce (mimo iż linków nie ubyło)...

Pozdr,

Z

Od momentu zmiany kolorystki search.msn.com zauważyłam spore przetasowania w wynikach. Niestety na niekorzyść.

A szkoda, bo jednak MSN generuje trochę ruchu dla stron zagranicznych.

Ale to znaczy, że jednak coś próbują zmieniać, może udoskonalać.. Wcześniej te wyniki jakoś w miejscu stały.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności