Skocz do zawartości

"Prośba o przesłanie oferty"

abstynent

Rekomendowane odpowiedzi

Też mi coś takiego przylazło na skrzynkę. No to wklejam :(

-----Original Message-----

From: promo@promohurt.pl [mailto:promo@promohurt.pl]

Sent: Friday, May 18, 2012 10:29 AM

To: promo@promohurt.pl

Subject: Proszę o przesłanie oferty.

Szanując Państwa prywatność i zarazem przestrzegając obowiązujących przepisów (Ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną - Dz. U Nr 144, poz.1204) zwracamy się z prośbą o wyrażenie zgody na przysłanie Państwu naszej oferty

Dotyczącej szerokiej palety towarów pochodzących z wyprzedaży lub końcówek serii produkcyjnych niemieckich firm.

Obecnie proponujemy przesłanie oferty na atrakcyjne cenowo, produkty niemieckiej chemii gospodarczej oraz kosmetyków samochodowych.

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani, prosimy o odpowiedź zwrotną ze słowem TAK, a natychmiast prześlemy kompleksowe informacje dotyczące ww. produktów.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Gość Voyager

A ja ostatnio złapałem ancymonka, który na początku wiadomości "Cześć Wojtek, przesyłam ci w mailu opisy tych tarcz do cięcia blachy o które mnie prosiłeś wraz z linkiem do sklepu który je oferuje" - nadawca nieznany, nie mam imienia Wojtek, nie interesowałem się tarczami. Jak odpisałem na maila to dostałem odpowiedź "przepraszam, pomyłka" A z odbiorców widzę, że wysyłane hurtowo...

Też dostałem dosłownie dzisiaj takiego maila. Poziom e-mail marketingu sięgnął już dawno dna. O telemarketingu nie wspominając. Teraz jak ktoś do mnie dzwoni i włącza mu się ten zautomatyzowany ton "Nazywam się blablabla, proszę o połączenie z osobą decyzyjną od [wstawcie sobie tutaj cokolwiek], to mówię, że ja tu tylko sprzątam "psze pani", nie ma szefowej.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Temat: Proszę o przesłanie oferty

Dnia 14 Maja 2012, 2:12 pm, Pn, Ryder.pl Sp. z o. o. napisał(a):

Szanowni Państwo,

Informujemy o możliwości

pozyskiwania nowych klientów i zwiększania sprzedaży produktów lub usług

dzięki możliwości całkowicie darmowego zamieszczania aktualnych

ofert Państwa produktów lub usług na łamach naszego portalu.

Rejestracja i publikacja Państwa ofert jest całkowicie darmowa

i służy reklamie Państwa działalności.

Jeżeli chcecie Państwo poznać więcej korzyści jakie mamy dla WAS

proszę o kliknięcie linku TAK

Pozdrawiamy

Zespół Ryder.pl Sp. z o.o.

I link do portalu, za którego pośrednictwem wysłano maila:

https://www.globmail.pl/pl/event/18381121/g...0060765afd21c3c

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Gość Voyager

HTcFI.png

Zgodnie z art. 24 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz. U. Nr 144, poz. 1204), kto przesyła za pomocą środków komunikacji elektronicznej niezamówione informacje handlowe, podlega karze grzywny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności