Skocz do zawartości

Katalogi StrefaPC

StrefaPC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na wtorek darmowe kody Premium SMS

kod wtorek

www.ipaka.pl

www.wpak.pl

www.wpaka.pl

www.wplist.pl

Kod ważny do 22/05/2012 r godz. 23.00

Był mały bug w skrypcie, który został już naprawiony. Kod działa i ważność jego przedłużam do 23/05/2012 do godz. 23.00

Wszystkie wpisy, które są oznaczone jako nieopłacone będą normalnie moderowane.

wpak.pl przestał działać:

Firefox:

Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.

chrome:

Strona internetowa https://www.wpak.pl/ spowodowała zbyt wiele przekierowań. W rozwiązaniu problemu może pomóc usunięcie plików cookie tej witryny lub zezwolenie na pliki cookie innych firm. Jeśli to nie pomoże, prawdopodobnie jest to błąd konfiguracji serwera, a nie problem z komputerem.

• 2 tygodnie później...

Podaj mi chociaż dwa powody, dla których ktoś ma dodawać tam swoje strony? Brak backlinków, PR=0 albo N/A, brak wpisow praktycznie, dodatkowo płatne? Paranoja. Za co mam płacić? Jak mi to dobrze zaargumenujesz to kupię hurtowo 20 multikodów ;)

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Podaj mi chociaż dwa powody, dla których ktoś ma dodawać tam swoje strony? Brak backlinków, PR=0 albo N/A, brak wpisow praktycznie, dodatkowo płatne? Paranoja. Za co mam płacić? Jak mi to dobrze zaargumenujesz to kupię hurtowo 20 multikodów ;)

Katalogi są świeżo postawione i nikt nie każe ci dodawać płatnych wpisów. Wpisy są jak na razie darmowe.

Dodaj wpis i sprawdź jego indeksację a przekonasz się, że moc katalogu nie zalezy od jego PR.

Dziwnie moderujesz, gdyż połowa moich wpisów jest odrzucana, mimo że to unikalne ręcznie pisane opisy. Możesz mi napisać na PW jakie są powody tego - chętnie poprawię (chodzi o biżuterię/charms etc.)?

Podaj katalog, w którym został wpis odrzucony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności