Skocz do zawartości

PILNE! Włam na konto Google?

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Udało mi się odzyskać konto! Panowie jak się mogę teraz zabezpieczyć by znowu go nie stracić?

1. Wyrzuciłem jego email

2. Dodałem weryfikacje dwuetapową

3. Zmieniłem hasło

Nie wiem jak usunąć jego konto bankowe (dodane jako drugie) które dodał mi do GoogleAdsense. Pomożecie?

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Znając życie to pewnie jeden z userów PiO. Obadał Twój temat i dlatego szybko zaczął działać.

Pamiętam jak kiedyś (kilka lat temu) miałem włam na serw i też jeden z tutejszych stałych bywalców powrzucał swój prywatny SWL do stopek kilkunastu moich serwisów które znajdowały się na tym użytkowniku na serwie.

Jak przypomnę sobie która to osoba to napiszę, z tego co pamiętam to obecnie jedna z firm która jest w top 10-20 na pozycjonowanie.

Poszukam też swoich tematów bo chyba o tym pisałem.

Nie, nie. Tutaj nie było żadnego działania ze strony osoby, która się włamała. Po prostu popełniła ona jeden drobny błąd dzięki któremu udało mi się odzyskać konto.

seead on dodał drugie konto (moje jest pierwsze) do adsense. Ale nie moge go podejrzeć ani usunąć. Nie idzie? czy ja po prostu nie wiem jak to zrobić?

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Nie da się podejrzeć, musiałbyś skontaktować się w jakiś sposób z zespołem Google Adsense, aby przedstawić sytuację oraz dlaczego potrzebujesz ten NRB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności