Skocz do zawartości

Jak bezpiecznie skutecznie dodawać stronę do katalogów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
adder to gorszy wybór jak strona jest nowa ?

czy seo adder prowadzić może do filtra ?

Nie i nie... To nieumiejetne korzystanie z narzędzia (z wielu narzędzi) może prowadzić do filtra. Tylko nie warto zawracać sobie tym głowy do katalogowania jednej strony - wystarczy dobrze wykorzystać półautomat...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Jedną stronę to można nawet ręcznie katalogować.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

było o tym mnóstwo tematów... szukajka + dział początkujący
czy seo adder jest lepszym rozwiązaniem jest trochę za drogi

hmm..

chyba najlepsze rozwiązanie to ręcznie , ciężka praca się zawsze opłaca :)

reklamabaner.jpg

było o tym mnóstwo tematów... szukajka + dział początkujący
czy seo adder jest lepszym rozwiązaniem jest trochę za drogi

hmm..

chyba najlepsze rozwiązanie to ręcznie , ciężka praca się zawsze opłaca ;)

Myślenie zawsze opłaca się bardziej niż ciężka praca. Dodawanie ręczne nie ma racji bytu przy obecnych cenach za katalogowanie automatami - a) nie ma ŻADNEJ (o czym nie powie Wam wielu naciągaczy z PiO) różnicy między wpisem dodanym ręcznie, a automatycznie, ;) Własna praca też kosztuje - no chyba, że ktoś naprawdę lubi przerabiać 500x formularz dodania strony - o gustach się nie dyskutuje ;)

Do jednej strony tak samo (nie)opłaca się kupić Addera, Seocata jak i półautomatu, więc nie wiem skąd te propozycje, żeby kupić Seobohatera :P

P.S. Czy ktoś z osób powtarzających papkę o "filtrach za nieumiejętne katalogowanie" jest w stanie pokazać 1 (JEDEN) przykład wrzucenia strony w filtr seokatalogami? Bo ja próbowałem na tygodniowej domenie katalogowanie do 2000 płatnych (o starszych domenach/stronach nie wspominam, bo to oczywiste) i coś nie bardzo mnie G chciało ukarać ;)

Do jednej strony tak samo (nie)opłaca się kupić Addera, Seocata jak i półautomatu, więc nie wiem skąd te propozycje, żeby kupić Seobohatera

Nie porównuj w tej sytuacji softów za kilka stów do Seobohatera za 80zł (jeszcze z edytorem gratis).

Nie opłaca się kupić Seobohatera do jednej strony? A ile stron w życiu skatalogowałeś całkowicie ręcznie i ile to było katalogów?

Zapewniam Cię, że zaoszczędzony czas zwróci się już przy jednej witrynie.

A ja Cię zapewniam, że jak do ceny kodów (nie kupuje hurtowo, więc ceny konkret) i opisów (bądź czasu poświęconego na samodzielne napisanie) oraz czasu poświęconego na półautomatyczne dodawanie dołoży 80zł z Seobohatera i zleci to komuś, to wyjdzie mu sporo taniej. A skoro to jedna strona, to co mu po sofcie po katalogowaniu?

Czemu pytasz mnie o ręczne tworzenie wpisów? Nie polecam, nie praktykuję - dawno temu koło 50 chyba zrobiłem :P

Ale zauważ, że on chce sam stronę pozycjonować, dlatego pyta o softy. Gdyby chciał komuś zlecić, to pewnie założyłby temat w ogłoszeniach.

Czemu pytasz mnie o ręczne tworzenie wpisów? Nie polecam, nie praktykuję - dawno temu koło 50 chyba zrobiłem

Dlatego, że skoro to robiłeś, to na pewno wiesz jaka to mozolna i nudna robota. Każde zautomatyzowane kliknięcie jest wtedy na wagę złota.

No widzisz - zrobiłeś tylko 50, bo zapewne rzygać Ci się już chciało tym ręcznym dodawaniem ;)

Chodzi o to, że jak ktoś ma zamiar się bawić w pozycjonowanie amatorsko, to moim zdaniem Seobohater jest idealnym rozwiązaniem.

Soft kosztuje tyle co dwie duże pizze a robi naprawdę dobrą robotę.

A ja Cię zapewniam, że jak do ceny kodów (nie kupuje hurtowo, więc ceny konkret) i opisów (bądź czasu poświęconego na samodzielne napisanie) oraz czasu poświęconego na półautomatyczne dodawanie dołoży 80zł z Seobohatera i zleci to komuś, to wyjdzie mu sporo taniej.

Przecież nie musi kupowac kodów - może dodawać do największych, najmocniejszych katalogów. Później może do darmowych SEOkatów. Opisów też nie potrzebuje niewiadomo ile, jeśli porządnie je zsynonimizuje. Dalej są porządne, duże precle (Artelis itp), do których Seobohater sam się rejestruje. Możliwości jest mnóstwo.

A skoro to jedna strona, to co mu po sofcie po katalogowaniu?
Dzisiaj jedna, jutro kolejna - sam wiesz jak jest ;) Soft jest na tyle tani, że można podjąć to ogromne ryzyko ;)
Najważniejsze o czym należy pamiętać to to żeby dodawać do 10 katalogów dziennie!

No o tym chyba nie muszę mowić, bo to oczywiste :P

Dzisiaj jedna, jutro kolejna - sam wiesz jak jest :)

Przypomniała mi się moja ex... nauczycielka fizyki, która tłumacząc sytuację w zadaniu stwierdziła "sanki stoją...ale trochę jadą" :D

Albo oceniamy sytuację pod 1 stronę, albo pod więcej.

A jeśli chodzi o ręczne wpisy, dalej nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Oczywiście, że ręczne dodawanie wpisów to dramat i bezmyślność, ale przejście na półautomat, to jak zastąpienie masturbacji dmuchaną lalką będąc jedynym facetem na roku ;)

Zresztą - zaraz przyjdzie Pozycjonusz i powie nam, że wpisy dodawane ręcznie są wyższej jakości ;)

Doradzenie różnicowania anchor textów, to niekompletna wskazówka wobec Pingwina. Należy przede wszystkich mieć mało anchorów KOMERCYJNYCH, a dużo brandowych. Naturalność jest tutaj kluczem, a jesli strona nie była wczesniej pozycjonowana, to radzę przez pierwsze pół roku walić głównie anchory brandowe z małymi dodatkami. Jeśli była też min 50% brandowych + co jakiś czas bardziej generyczny.

@Grisham

P.S. Czy ktoś z osób powtarzających papkę o "filtrach za nieumiejętne katalogowanie" jest w stanie pokazać 1 (JEDEN) przykład wrzucenia strony w filtr seokatalogami? Bo ja próbowałem na tygodniowej domenie katalogowanie do 2000 płatnych (o starszych domenach/stronach nie wspominam, bo to oczywiste) i coś nie bardzo mnie G chciało ukarać ;)

To ja Ci odpowiem, że sam wpędziłem w filtr domenkę 3! letnią, przede mną walona samym swl. O dziwo poszło wiele anchorów, walona automatem (rozsądnie) i blastami Pozycjonusza :) i kogoś jeszcze (kogo, nie pamiętam).

Stronka złapała filtr na 1,5 miesiąca, wyciągnąłem ją blastami :)

Jest na pierszych miejscac na łatwe frazy.

Ale nauka kosztuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności