Skocz do zawartości

Jak bezpiecznie skutecznie dodawać stronę do katalogów

Rekomendowane odpowiedzi

@ pawel88

Polecam darmowe narzędzie wspomagające katalogowanie (taki ala pułautomat za free do firefox'a)

Tutaj masz listy seokatalogów

Na Allegro, jak w wyszukiwarke wpiszesz słowo kluczowe "multikod", troszke ofert też Ci sie wyświetli. Tylko nie sugeruj się ceną, tylko jakością katalogów (np. wysokie PR, duże site, dobrze podlinkowany -> jeżli wiesz o co chodzi) :D

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@golum - Pozycjonusz obiecał, że jak wejdę wysoko na frazy związane z katalogowaniem to wytłumaczy mi na czym ono polega, a tu teraz czytam, że filtry katalogami robi, już nie wiem co o tym myśleć :jezyk1: Ciekawe, choć nadal nie wierzę, że przyczyną filtra były katalogi (seokatalogi mówiąc dokładniej) :rolleyes:

@Grisham

samymi seokatalogami to raczej na pewno nie :) Ja waliłem po wszystkich skryptach, no a wiadomo jaki spam jest w niektórych katalogach :) .

W tym konkretnym przypadku, to jednak raczej przysłużyła się nienaturalna całkowita zmiana sposobu linkowania: SWL -> Katalogi, niż samo dodawanie do katalogów.

Co ty golum za brednie opowiadasz? Jakie nasze blasty? My nie oferujemy żadnych blastów, tym bardziej katalogami, więc przestań pisać głupoty że cokolwiek zafiltrowaliśmy.

@Grisham

samymi seokatalogami to raczej na pewno nie :) Ja waliłem po wszystkich skryptach, no a wiadomo jaki spam jest w niektórych katalogach :) .

W tym konkretnym przypadku, to jednak raczej przysłużyła się nienaturalna zmiana sposobu linkowania: SWL -> Katalogi, niż samo dodawanie do katalogów.

Jeżeli ty nienaturalną zmianą sposobu linkowania nazywasz przejście z SWL na Katalogi to naprawdę zostań przy tym co masz w sygnaturce.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Pozycjonusz blastem nazwałem dodanie do x liczby katalogów, którą to usługę oferujesz w stopce.

I powiem więcej, że jest to dobra oferta, bo katalogi są dobre :)

Przeczytaj proszę ze zrozumieniem moje wypowiedzi, zanim będziesz mnie obrażał :)

Może, źle sformułowałem słowa, chodziło o całkowitą zmianę sposobu linkowania.

Ja rozumiem, ale to nie jest żaden blast, nigdy nie dodawaliśmy strony więcej niż kilkadziesiąt wpisów dziennie, więc o blaście mowy być nie może, blast to przywalenie kilkudziesięcioma tysiącami linków SB czy Xrumerem czy inną masową dodawarką linków. Napisałeś że wykupiłeś usługi m.in. u nas i otrzymałeś filtr co jest równoznaczne z tym że m.in. my byliśmy jego przyczyną co jest nieprawdą i dlatego to prostuję.

Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl

logo.png

Pozycjonusz, napisałem że dostałem filtr, ale nigdzie nie powiedziałem, że tylko po katalogowaniu przez Ciebie :)

Bo z Twoich usług byłem zadowolony.

Napisałem, że wpędziłem stronę w filtr katalogowaniem, automatem na różne skrypty + blasty (wiem niefortunne słowo) od Ciebie i kilku osób.

Chociaż główną przyczyną było chyba jednak zmiana sposobu linkowania.

Chociaż główną przyczyną było chyba jednak zmiana sposobu linkowania.

W takim razie nadal czekam na JEDEN przykład załapania filtra za katalogowanie - wszyscy spece plecący głupoty o koniecznosci ręcznego katalogowania, rozbijania pakietów po 5-10 wpisów dziennie mają pole do popisu - zapraszam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności