Skocz do zawartości

Gdzie preclować?

Jankess

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Mam portal o tematyce zdrowotnej. Pozycjonuję go na około 20 fraz - troche dużo, ale stopniowo do przodu :P

Przygotowałem również kilkanaście artykułów na większość fraz kluczowych - 1200-1500 słów pod precle, z wieloma synonimami - jak mieszam, to sprawdzam czy są zrozumiałe dla usera i ręcznie przebydowuje oraz piszę nowe akapity/zdania. Jednym słowem - baza artykułów preclowych będzie raczej wysokiej jakości, z tego co porównuje z tym co wychodzi z mieszarek. Po prostu robię to ręcznie (jednocześnie - żmudnie) :P

Branża jaka mnie interesuje to zdrowie. Czy ktoś może mi podrzucić linki do dobrych precli gdzie mógłbym zamieszczać swoje wpisy?

Mogą być również płatne pakiety preclów (a takie byłyby nawet wskazane), aby były mocne, miały dużą moc i przyjęły moje artykuły bezproblemowo. Ewentualnie firma, której zlecę zamieszczenie moich wpisów - ja tylko podrzucam artykuły, a firma zamieszcza je na precelkach (+ jakiś raporcik z tego).

Może jakiś forumowicz PiO ma coś do zaoferowania ? :)

Pozdrawiam !

dostałem odpoczynek od forum za multikono

Nie patrz specjalnie na tematykę precla, dodawaj do wartościowych precli możesz poszukać przykładowo na katalogiseo.info wybierz te z wysokim PR, BL dodaj do nich zobaczysz jak będą się zachowywały frazy, wtedy będziesz mógł zdecydować które frazy lepiej preclować, zdecyduj się może na prywatne listy precli.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności