Skocz do zawartości

Zbanowane SEOkatalogi

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to wygląda na ewidentną winę swli. Niestety jak chcesz mieć wartosciowe seokatalogi to zdala z tym g..nem od nich

też myślałem ze swle, ale czemu lepsze katy na testach z swlem nie dostały ? Bo to dziwne ze w jedna noc dostałą wiekszosc w du*e, kompletnie nie były ze sobą powiązane

Same z siebie raczej nie zostały zbanowane. Jakiś biały rycerz zobaczył SWL i było uprzejmie donoszę.

właśnie ta opcja jest najbardziej prawdopodobna, pewnie jakiś spamer którego notorycznie wyrzucałem, szkoda że nie wiem który to :D

Gdzieś jakiś głupek na tym forum niedawno napisał, że seoki będą banowane, Ty teraz dostałeś kilka banów i dalej szerzysz debilizmy. Ile tych banów dostałeś, że tak się podniecasz?! Co chwila ktoś dostaje bany na blogi, katalogi, precle i nie zakłada beznadziejnych, nic nie wnoszących wątków na forum. To nie ma nic wspólnego z dyskusją.

Gdzieś jakiś głupek na tym forum niedawno napisał, że seoki będą banowane, Ty teraz dostałeś kilka banów i dalej szerzysz debilizmy. Ile tych banów dostałeś, że tak się podniecasz?! Co chwila ktoś dostaje bany na blogi, katalogi, precle i nie zakłada beznadziejnych, nic nie wnoszących wątków na forum. To nie ma nic wspólnego z dyskusją.

najwidoczniej nie głupek skoro miał racje - to raz

niby jakie debilizmy ?

wystarczająco dużo, wiecej niż 10

nic nie wnoszące ? To mistrzu znajdz przyczyne :

- moderowane non stop, część była tylko na linki zwrotne, naprawde konkret moderacja

- czesc z nich miała SWL , cześć nie

- każdy w miare zoptymalizowany

- ban z powodu blasta nie wchodzi w gre bo wszystko było na blascie jakis czas temu, akurat te co niedostały bana to najmocniej oberwały SB

ja doskonale rozumiem, że to mógł być przypadek, ale nie w takim stopniu, 1-2 bym skumał, ale nie ponad 10 które były na teście

wiec albo ktoś się dobiera do któregoś SWLa, albo biały rycerz pociągnął dla Google , albo pech :]

p.s.

To nie ma nic wspólnego z dyskusją.
- chyba jednak ma skoro założyłem taki temat i się w nim i o nim dyskutuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności