Skocz do zawartości

spadła cena za klik / wzrosła cena za klik

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem, ze wywolam burze i znowu posypie sie kilka stron postow rozpaczy lub zachwytu, ale kolejny rekordzik mam :rotfl:

Na jednym z serwisow:

60 klikow- środki zarobione 0.67 $ ^_^

To nie jest post rozpaczy, bo inne serwisy nadrabiaja i ogolnie srednia miesieczna bez problemu wychodzi ;)

Ale co zauwazylem juz kiedys i teraz jakby sie potwierdza.

Na stronie, na ktorej padl "rekordzik" na poczatku miesiaca kosilem naprawde spora kase, natomiast na stronach ktore na poczatku miesiaca biedzily teraz jest ladnie :rotfl:

Przypadek? Obserwuje dalej zaleznosci miedzy tematyka strony a momentem dobrze platnych dni i niedlugo podziele sie wnioskami ;)

• 3 miesiące temu...

Nierozumiem dlaczego nie przedstawiacie konkretów - np. ile wychodzi Wam na dzień lub miesiąc...

czaicie się jakbyście byli niewiadomo jakimi biznesmenami - nie bójcie się - nikt Was nie okradnie!

Ja z adsensa mam ok 2000 $/miesiac, ale ja mam stronę jako swoje utrzymanie, a nie zabawkę. Jeżeli tak będziecie podchodzić do tematu to taki wynik napewno osiągniecie.

Zamiast pisac głupoty na tym forum to lepiej zabierzcie się za robotę.

Ja wiem, że polaczki to taki naród co chcieliby żeby wszystko dawali za darmo, no ale niestety tak nie ma i co gorsza... obawiam się, że do tego nie dojdzie :) hehe

Pozdrawiam

OFFTOPIC: (sorry, ale musiałem - wkurzyłem się)

rafal-r - wkurzyla mnie Twoja wypowiedz - nie jesteś tutaj jedyny, który traktuje swoje strony poważnie - za to zdecydowanie jeszcze nie spotkałem tutaj wypowiedzi tak chamskiej w stosunku do nas, którzy to forum TWORZĄ - ty ledwie tu wszedłeś i już jakieś oskarżenia - jakieś takie to beznadziejne co napisałeś. Jeszcze zapytam - w w czym są gorsi ci co strony traktują jak zabawki? I dlaczego piszemy głupoty?

I jeszcze na zupełnym marginesie - niektórzy (do których ja sie zaliczam) traktują nasz kraj i swoją narodowość poważnie - Twoja wypowiedź jest dla mnie poniżej poziomu pod tym względem - co to jest "polaczki"?? Kogo chciałeś zdenerwować i poniżyć.

Jak czytałem Twoją wypowiedź miałem wrażenie że jestem na forum onetu :) (czyli głównie wypowiedzi bez argumentów mające na celu obrażenie paru ludzi, idei, religii, odreagowanie frustracji, itp...) - bo co oprócz pochwalenia się wysokością swoich zarobków i obrażeniem tego i owego miałeś na myśli? Co nam przekazałeś sensownego?

P.S. Mam nadzieję, że adsense nie jest jedynym źródłem Twojego zarobku - to oznaczałoby, że traktujesz swoje utrzymanie bardzo niepoważnie :D

Bardzo ładne wejście rafal-r. Niczym wejście smoka a wyjście będzie jeszcze lepsze, przypomina mi to pewnych ludzi kilka lat temu, wchodzacych w obojętnie jaki temat i wyskaując od razu z sumami ile to oni milionów nie zarobili.

Bardzo chętnie zobaczymy twoją stronę która zarabia po 2.000 $

Zachowanie masz bardzo wylgarne wręcz nawet nie chce mi się z tobą dyskutować.

Adsense traktować poważnie i to w Polsce, śmieszne i to nawet bardzo śmieszne, rozumiem przy zarobkach 10-100 tysięcy $ miesiecznie to można się ustawić, ale przy 2 tysiącach, pewnie nawet nie płacisz podatku to już na twoim miejscu nawet bym się nie przyznawał.

Zgadzam się z chłopakami... pochwal się tym co stworzyłeś, tym co daje Ci takie zarobki. I nie wykręcaj się że nie chcesz pokazywać strony bo rzucimy się i zaczniemy robić strony na podobny temat. Skoro tyle zarabiasz, to traffic musisz mieć ogromny, więc my nie bylibyśmy dla Ciebie rzadną poważną konkurencją w najbliższym czasie...

Do chłopaków z forum: Ja obstawiam że rafal-r już nie będzie o sobie dawał znać na forum, ani w tym ani w innych tematach :)

Nie tylko 2000$ z AdSense ale i.......

Wg tego co piszecie to moje zarobki w TD to jakies science-fiction, bo ja NA DZIEŃ mam minimum 100zł, a max to 170zl :/ Niewiem co robicie, że nic nie macie... chyba nie macie porządnych stron tylko jakies bloki czy strony domowe :/

A jego stronka to chyba: https://www.voxim.pl/

I jeszcze na zupełnym marginesie - niektórzy (do których ja sie zaliczam) traktują nasz kraj i swoją narodowość poważnie - Twoja wypowiedź jest dla mnie poniżej poziomu pod tym względem - co to jest "polaczki"?? Kogo chciałeś zdenerwować i poniżyć.

Jak czytałem Twoją wypowiedź miałem wrażenie że jestem na forum onetu :( (czyli głównie wypowiedzi bez argumentów mające na celu obrażenie paru ludzi, idei, religii, odreagowanie frustracji, itp...) - bo co oprócz pochwalenia się wysokością swoich zarobków i obrażeniem tego i owego miałeś na myśli? Co nam przekazałeś sensownego?

P.S. Mam nadzieję, że adsense nie jest jedynym źródłem Twojego zarobku - to oznaczałoby, że traktujesz swoje utrzymanie bardzo niepoważnie ;)

No tak... i jak zwykle... Nie żebym miał cos do polaków bo sam nim jestem i się tego nie wstydzę, ale już w tym poscie wyczuwam lekką zazdrość.

Ogólnie chciałem przekazać to, że wszystko można - także w Polsce. Trzeba włożyć trochę pracy ale można... Co do utrzymania to internet jest moim głównym źródłem i na tym zamierzam bazować bo jest to dopiero rozwijające się medium.

Bardzo ładne wejście rafal-r. Niczym wejście smoka

Dziękuję :D heh

Adsense traktować poważnie i to w Polsce, śmieszne i to nawet bardzo śmieszne, rozumiem przy zarobkach 10-100 tysięcy $ miesiecznie to można się ustawić, ale przy 2 tysiącach, pewnie nawet nie płacisz podatku to już na twoim miejscu nawet bym się nie przyznawał.

Jak wcześniej określenie polaczki użyłem ogólnikowo tak teraz skieruję je prosto do Ciebie. Poprostu kolejny polaczek któremu nic nie pasuje. Jeżeli mam 2000$ to źle, dobrze byłoby gdybym miał 100 tys.$ - no wiecie co... poprostu porażka ze strony Pana "K" - typowy polaczek.

Mi tyle ile mam naprawdę wystarcza, a jak Tobie nie to już Twój problem - chociaż założę się że masz dużo mniej...

KTO TO POLACZEK? - osoba niezaradna dla której pieniądze to nie wszystko, a liczy się tylko szkoła... OK, nie mam nic do szkoły bo papierek dobrze mieć (sam się uczę :) ). A ja się pytam - po kiego groma się uczą? Po to żeby mieć lepszą pracę - prawda? A po co mieć lepszą pracę? Po to żeby mieć pieniądze i żyć w jak największym luksusie. Czyli zaprzeczają samym sobie. No ale już taki urok polaczka :)

Dobra... już koniec tej offtopowej dyskusji.

A jego stronka to chyba: https://www.voxim.pl/

Tak to też jest moja własność, jednak na niej nie ma adsense tylko tradedoubler. W TD pieniążki mam z kliknięć w link, a jeszcze więcej z zakupów w msklepie. I tutaj nie powinniscie się dziwić ponieważ jest to partner perfekcyjnie powiązany z wortalem telekomunikacyjnym voxim.pl.

Co do voximu to mnie odkryliście dlatego powiedziałem już o co chodzi, jednak adsensa nie odkryliscie dlatego nie powiem co to za strona. Powiem tylko, żę nie jest to voxim ;)

I nie denerwujcie się - tylko spokój nas uratuje ;) heh

Najpierw prosisz o ocenę strony profesjonalnym okiem (https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=21458&hl=), a później nazywasz ludzi z tego forum "polaczkami" ... coś tutaj jest nie tak.

Każdy wie ile zarabia i jesli ktoś robi to na poważnie, to z pewnością wynikami swojej działalności się nie chwali - a już na pewno nie podaje kwot.

A zatem wnioski wyciągnij sobie sam :D

A ludzi nie musisz obrażać tylko dlatego, że zarabiają mniej od Ciebie.

voxim.pl

to weź sie do pracy bo ludzie z allego Cię zlinczują

za tą aukcje

https://idg.allegro.pl/show_item.php?item=115097502

PR 5 to brzmi dumnie no i wartość linka 20 EURO

hmm aktulanie PR 0 wartość 3,5 :D

życze ci wszystkiego najlepszego (voxim ładna)

ale jak dla mnie to masz jakiś kompleks obrażać innych po co .....

bardzo młoda ta domena 2006.02.08 i już PR 5 hmmm

decent

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności