Skocz do zawartości

Nowy precel

Janex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zaprezentować nowego precla www.wpisuj.com.pl. Powstał od niedawna stąd nie jest mocno podlinkowany, natomiast zaczynam ostro działać w tym kierunku. (jakkolwiek domena jest z 2009 roku i 1500 BL w historic majesticu).

Precelek nie ma i nie będzie miał żadnych reklam, żadnych linków wychodzących ze stopek, sidebaru itp. A sam publikując jakiekolwiek precle nie będę umieszczał w nich żadnych linków.

Aby uniknąć wszelkich akcji ze strony wujka Google wyznaczam odpowiednie warunki publikowania postów.

Może powtórzę to co mówią inni w takim momencie, ale precelek nie zginie i będzie dobrze linkowany :)

Regulamin:

1) Treść unikalna i sensowna!

2) Minimalna długość to 1500 znaków

3) 1 link wychodzący - tylko wtedy będzie on dawał odpowienią moc. Sam posiadam sporą ilość tekstu i będę publikował bez linków wychodzących.

4) Grafikę dodaje sam - dzięki temu macie więcej czasu na przygotowanie lepszej treści :)

5) Maksymalnie 1 kategoria i 2 tagi

6) Możliwość linkowania fraz lokalnych, ale w odpowiedni sposób - np. "Jeśli szukasz odpowiedniego dentysty w Twoim mieście to wystarczy, że wpiszesz w okno wyszukiwarki internetowej hasło "dentysta łódź" a z pewnością uzyskasz informację na temat najlepszych gabinetów stomatologicznych w mieście. - Można???? można! :)

7) Przynajmniej jeden akapit!!!

Co do moderacji - będę się starał, aby nie trwało to dłużej niż 24h, w skrajnych przypadkach 48h. Jednakże nie więcej niż 10 postów dziennie, aby nowe wpisy przynajmniej z 1 dzień wisiały na stronie głównej.

W razie pytań itp pozostaję do dyspozycji.

Pozdro

Bardzo fajny precelek, ważne, że prezentuje sobą konkretną moc. Mój tekst poszedł.

Ano właśnie - nie wstawiam nic poza kategoriami, żadnych bajerów, które rozpraszają moc - tylko to co najistotniejsze.

Twój tekst już wisi ;)

Coś jest nie tak. Nie da się zapisać do przeglądu, bo wyświetla się komunikat, że jest potrzebna ikona wpisu, a zdjęcia nie da się dodać, bo wyświetla się komunikat o braku uprawnień. Zostaje tylko szkic.

Witam,

Chciałbym zaprezentować nowego precla www.wpisuj.com.pl. Powstał od niedawna stąd nie jest mocno podlinkowany, natomiast zaczynam ostro działać w tym kierunku. (jakkolwiek domena jest z 2009 roku i 1500 BL w historic majesticu).

Precelek nie ma i nie będzie miał żadnych reklam, żadnych linków wychodzących ze stopek, sidebaru itp. A sam publikując jakiekolwiek precle nie będę umieszczał w nich żadnych linków.

Aby uniknąć wszelkich akcji ze strony wujka Google wyznaczam odpowiednie warunki publikowania postów.

Może powtórzę to co mówią inni w takim momencie, ale precelek nie zginie i będzie dobrze linkowany ;)

Regulamin:

1) Treść unikalna i sensowna!

2) Minimalna długość to 1500 znaków

3) 1 link wychodzący - tylko wtedy będzie on dawał odpowienią moc. Sam posiadam sporą ilość tekstu i będę publikował bez linków wychodzących.

4) Grafikę dodaje sam - dzięki temu macie więcej czasu na przygotowanie lepszej treści :)

5) Maksymalnie 1 kategoria i 2 tagi

6) Możliwość linkowania fraz lokalnych, ale w odpowiedni sposób - np. "Jeśli szukasz odpowiedniego dentysty w Twoim mieście to wystarczy, że wpiszesz w okno wyszukiwarki internetowej hasło "dentysta łódź" a z pewnością uzyskasz informację na temat najlepszych gabinetów stomatologicznych w mieście. - Można???? można! :P

Co do moderacji - będę się starał, aby nie trwało to dłużej niż 24h, w skrajnych przypadkach 48h. Jednakże nie więcej niż 10 postów dziennie, aby nowe wpisy przynajmniej z 1 dzień wisiały na stronie głównej.

W razie pytań itp pozostaję do dyspozycji.

Pozdro

Nie za duże wymagania jak na n/a ??

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Coś jest nie tak. Nie da się zapisać do przeglądu, bo wyświetla się komunikat, że jest potrzebna ikona wpisu, a zdjęcia nie da się dodać, bo wyświetla się komunikat o braku uprawnień. Zostaje tylko szkic.

Poprawiłem - już powinno być ok. Zaraz przejrze szkice ;)

Dzięki za info

Bardzo ładny precelek :) Oby tylko posiedział w sieci dłużej niż rok, bo czasem żal dodawać artykuły, by te pobyły te kilka miesięcy w sieci, a później wyparowały :D

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Witam,

Sorki, z ikoną wpisu powinno już być dobrze ;)

Co do wymagań dla n/a - może i racja, ale co będzie gdy katalog będzie miał PR4? Mam wywalić kiepskie artykuły?

Nie zależy mi na ilości dodanych wpisów, a na jakości, albowiem mam kilka pomysłów, które pozwolą mi na nim zarobić (zaznaczam, że nie mam tutaj na myśli sprzedawania linków wychodzących - tutaj nigdy ich nie będzie). Niestety nie mogę się pochwalić co to za pomysły ;)

Stąd precelek będzie stał zdecydowanie dłużej niż rok, dwa czy pięć :)

Od 11 czerwca (po urlopie) zaczynam linkowanie, tak więc przy następnym updacie gwarantuję min. PR2

• 2 tygodnie później...

Witam,

Precelek dostał mocny link z pewnego katalogu firm. Natomiast od poniedziałku rozpoczynam katalogowanie katalogami z grupy https://www.katalogi.clpik-studio.com/ (właśnie zakupiłem multikod)

Jeśli może ktoś polecić jakieś multikody to bede wdzieczny.

Obecnie PR1 :P Zapraszam do sensownego preclowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności