Skocz do zawartości

Czy warto kupować katalogowanie na allegro

drobny2992

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz, allegro to jedynie platforma kupno-sprzedaż i tak samo jak w sklepie czy też "profesjonalnej" firmie są tam zarówno [ nierzetelni partnerzy ], mało kumaci sprzedający (nie koniecznie znający wartość sprzedawanych usług czy towaru, a myślący, że boga za nogi chwycili) jak i profesjonalne, rzetelne firmy-osoby.

Jednym słowem chcę Ci powiedzieć, że to ty i nikt inny ma zweryfikować sprzedającego i jego ofertę. Jak to zrobisz to już Twoja sprawa.

Witam

Znalazłem na allegro ofert katalogowania ręcznego strona na seokatalogach z pr<4. Mam jednak pytanie: Czy ktoś już z tego korzystał i czy warto w takie coś inwestować?

Dzięki za każdy pomocny post :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
czy warto w takie coś inwestować?

nie wiem czy wydanie 20 zł, można nazwać inwestycją. Samo pytanie jest bezsensowne. Nie wem czy ktoś z PIO kupuje katalogowanie na allegro jak na PIO jest multum ogłoszeń na ten temat.

a sprzedający będzie Ci mówił że tam długo czeka się na akceptację. Do tego zabójcze zdanie :

Ręczne katalogowanie jest jedną z najlepszych technik SEO w branzy pozycjonowania. Nasze doświadczenie z programami do katalogowania czy dodawania Presell nauczyło nas jak podchodzić do tego tematu.

To chyba jeden piernik co sprzedający uważający, że ręczne katalogowanie > katalogowanie automatami - prawda Pozycjonusz? :D

@autor - to co Ci już tu ludzie napisali, bierz tylko tam, gdzie masz dopisek o gwarantowanych wpisach. Dodać, to ja Ci mogę 100 linków na główną onetu ;)

Witam

Znalazłem na allegro ofert katalogowania ręcznego strona na seokatalogach z pr<4. Mam jednak pytanie: Czy ktoś już z tego korzystał i czy warto w takie coś inwestować?

Dzięki za każdy pomocny post :)

Nie wiem czy będzie pomocny, ale nie warto korzystać z allegro.

Linkuj dalej i nie pier*ol

Jak już ktoś wspomniał Allegro to tylko sklep. Można kupić zarówno zdrowe jajko jak i zbuka. Na pewno byłem bardziej zadowolony niż jak prywatnie się dogadywałem. Tam przynajmniej masz jakąkolwiek kontrolę nad aukcją (możesz zgłosić do pracowników Allegro, możesz napisać negatywną opinię itd). A jak prywatnie kupujesz? Nic nie masz. Nawet nie wiesz czy gość Ci podał dobre dane osobowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności