Skocz do zawartości

Ukośnik do strony

MMP

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas dodawania strony mastonmp.pl/blog, ukośnik zamieniany jest na spacje przez co system zwraca błąd, Proponował bym odblokowanie dodawania folderów bo jednak czasem sie je stosuje do tworzenia nowej strony.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

MMP, było o tym chyba kilka razy na forum. Moje stanowisko się nie zmieniło, można dodawać tylko domeny bez dodatków. Adres strona.pl/blog zamień na blog.strona.pl albo kup nową domenę blog-strona.pl

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

W takim razie mógłbyś zrobić taką rzecz jaką zrobił graff, jeżeli chce sie dodać strone w katalogu trza wysłać mail. Było by to udogodnienie.

Adres strona.pl/blog zamień na blog.strona.pl

Poczatkowo blog miał być na subdomenie no ale nie wiadomo czemu od tygodnia strona zwraca 404, więc już zrobiłem wszystko na folder.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Witam!

Wiem, że strony z "/" nie dodaje się do katalogów, ale czy moja strona założona na republice : https://republika.pl/odnawianie_zdjec mieści się też w tych zakazach?

Jeżeli nie, to proszę, czy mógłbyś Piotrek ja dodać do katalogu (formularz nie przyjmuje maili do Ciebie)

Fotografia - Usługi fotograficzne - Regeneracja starych fotografii

tytuł: odnawianie i rekonstrukcja starych, zniszczonych zdjęć

opis : rekonstrukcja , odnawianie starych, zniszczonych zdjęć przez studenta szkoły filmowej. Mario del Suze

Dziękuję bardzo

Mario

• 1 miesiąc temu...

To ograniczenie nie jest rozsądne. Istnieją strony, które mają ukośnik w adresie(patrz moja sygnatura) i nie ma w tym niczego dziwnego.

Nie pisz o rozsądku, gdy nie masz pojęcia o temacie. To, że Ty masz stronę ze sleszem nie oznacza, że musisz być wzorcem do którego wszyscy powinni się dostosować. Gdybyś miał katalog, do którego dopisywali by Ci strony np, domena: sklepmiesny i pozniej KILKADZIESIAT wpisow typu sklepmiesny/kosci, sklepmiesny/kaszanka, sklepmiesny/schabowy, itp. to bys sie zagotowal. I temu wlasnie sluzy nie pozwalanie na wpisy stron ze sleszem. Howgh!

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Dlatego właśnie Piotrek zmusił mnie wprost do kupienia kilku domen, on chyba współpracuje z NASK-iem jednak :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Gdybyś miał katalog, do którego dopisywali by Ci strony np, domena: sklepmiesny i pozniej KILKADZIESIAT wpisow typu sklepmiesny/kosci, sklep miesny/kaszanka, sklepmiesny/schabowy, itp. to bys sie zagotowal. I temu wlasnie sluzy nie pozwalanie na wpisy stron ze sleszem.

A jednak jest to jedyny do tej pory katalog w którym mam takie problemy... Jak inni sobie z tym radzą?

Zapraszam na blog o użyteczności.

Jak inni sobie z tym radzą?

Ja w katalogu postawionym na CnCat (nie ten ze stopki), zawarłem w regulaminie pkt w którym zabraniam takich wpisów. A jesli ktoś jednak wpisuje, to bez zastanowienia kasuję. Ale po co to robić ręcznie, jeśli można automatem. A jaki jest problem - pisał o tym Piotrek- dodać subdomenę - czyli zamiast sklepmiesny/kosci zrobic kosci.sklepmiesny. Eliminuje to pewna grupę spamerów leni, choć niestety nie zapobiega oczywiście spamowi w ogóle

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

• 6 miesięcy temu...

Witam,

Piszę na forum, bo masz Piotrku zapchaną skrzynkę...

Zgłaszam potrzebę dokonania korekty w katalogu webweb.pl.

Dokonałem rejestracji dla domeny głównej strony.aster.pl,

ale chciałbym zarejestrować serwis zlokalizowany na niższym poziomie

tzn. https://strony.aster.pl/vjbretes.

1. pełny adres serwisu - https://strony.aster.pl/vjbretes/

2. nick - bretes

Mam świadomość, że ograniczenie zostało wprowadzone specjalnie,

ale moja strona w żadnym stopniu nie jest spamerska,

a kształt adresu jest narzucony przez aster.pl,

dlatego ośmielam się prosić o mały wyjątek :)

Pozdrawiam

Bartosz Bretes

VJ Bretes - Wizualizacje

VJ - artysta wizualizacji do muzyki na żywo

• 1 miesiąc temu...

Witaj Bartosz, przykro mi ale system tego nie przepuszcza i nie będzie przepuszczał, w pełni zdaję sobie sprawę że blokując dodawanie nowych stron z ukośnikiem ograniczam pewną ilość wartościowych stron.

wiem, że dodanie strony do webwweb.pl napewno nie będzie argumentem do wyjścia z ukośników, natomiast w przypadku adresu z ukośnikami zawsze mozesz skorzystać z https://www.webwweb.com - zapraszam

Pozdrawiam

Piotr

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności