Skocz do zawartości

Czy robicie coś po pingwinie?

blajo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jedna z moich stron poleciała na długi ogon w otchłań. Na głównie pozycjonowane frazy spadek po kilka oczek. Domena pl 4 letnia żadnych swl tylko precle i katalogi. Czytałem na zagranicznych forach, że częstą przyczyną spadków po pingwinie było linkowanie na małą ilość słów oraz linkowanie na tą samą frazę strony głównej i podstron.

Czy podejmujecie jakieś działania po zmianie algorytmu? Czy czekacie...

Z góry dzięki za porady!

Pozdrawiam

mi pojechały na szczęście tylko 2 serwisy. Sklep z kilkoma tysiącami produktów i strona wizytówka firmy. w przypadku strony wizytówki nie robie nic bo jest ciągły ruch z blogów firmowych, które weszły na pierwsze pozycje, natomiast jesli chodzi o sklep to zwiększam ilość pozycjonowanych fraz (nazwy produktów) aby wspomóc LT.

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Zwiększam ilość spamiar :zeby:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zwiększam ilość spamiar :)

+38% :zeby:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Linkowanie, wiele fraz juz wrocilo na pozycje i wiele juz sie ruszylo :)

Takie samo jak przez pingwinem czy jakieś nowe metody?

Patrząc na wyniki w google to nie zdziwiłbym się, że zwiększenia spamu na strony by dało dobry efekt... pytanie na ile.

Mi akurat wyleciała tylko jedna strona, wróciła przedwczoraj, nie zmieniałem sposobu linkowania.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Czy był jakiś update dziś lub wczoraj? Bo odczułem drastyczne spadki (-20-40 pozycji) dzisiaj oO

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności