Skocz do zawartości

[Sprzedam] serwis z ogłoszeniami towarzyskimi

hose

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sprzedam znany serwis z darmowymi ogłoszeniami towarzyskimi PR2 wraz z CMS i bazą użytkowników, tak w skrócie - pozycjonowany tylko preclami katalogami na kilkanaście fraz w sieci od lutego 2011.

Przed zmianami google tak wyglądały pozycje:

2v2b9lu.jpg

dgl9xd.jpg

Teraz pozycje spadały - nawet nie sprawdzam jakie są bo mi serce stanie rolleyes.gif wiem że dziennie odwiedza ok 100- 200 osób.

W każdej chwili można włączyć płatności za dodawanie ogłoszeń lub ofert pracy przykładowo 20 złotych za dodanie/przedłużenie ogłoszenia.

Samo wykonanie stron + licencja na grafikę + autorski CMS kosztowało 2500 złotych (jest umowa wraz z potwierdzeniem tej kwoty) i gwarancja dożywotnia na stronę.

Sprzedaje ze względu na pilną gotówkę na naprawę auta które jest mi niezbędne do dojeżdżania do pracy, i to jest jedyny powód sprzedaży za taką małą kwotę.

Cena: 2299,- możliwa mała negocacja.

Dla zainteresowanych podam adres strony.

Proszę tylko o poważne oferty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności