Skocz do zawartości

Zarządzanie projektami SEO

seoborg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zastanawia mnie z jakich narzędzi korzystacie do zarządzania swoimi projektami?

Czy znacie jakieś darmowe narzędzia godne polecenia?

Do tej pory przyszło mi korzystać z Traffic Travis, jednak limit 5-ciu projektów w wersji darmowej to trochę mało...

Jeśli chodzi o narzędzia płatne - również interesowałoby mnie co jest tak naprawdę warte swojej ceny.

Pozdrawiam! :)

Skoro Traffic Travis Ci odpowiada, to czemu nie kupisz płatnej wersji?

Właśnie zastanawiam się nad kupnem, jednak może ktoś poleci coś innego?

Chcę się trochę rozeznać przed zakupem. Może znacie jakieś darmowe narzędzia godne polecenia?

Z darmowych OpenOffice - Calc

Z płatnych Microsoft Office - Excel.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Google Docs i ich Exel.

Dodatkowo zwykly kalendarz / terminarz w ktorym zapisujesz zadania na kolejny dzien, tydzien, miesiac i wykreslasz z listy.

Warto tez sobie zrobic zalozenia : np iles tam zyskow w danym okresie czasu - wtedy masz podglad czy idziesz do przodu, wiadomo ze nic bardziej nie mobilizuje niz kasa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności