Skocz do zawartości

Zarządzanie projektami SEO

seoborg

Rekomendowane odpowiedzi

Dla tych, co lubia tradycyjnie notować (znaja i stosują zasady GTD i Covey'a) .... polecam Multiplaner.pl

Dodatkowo możemy tutaj kupić -> planer

P.S. Ostatnio podczas licytacji udało mi sie kupić 3 Planer za 36 zł (!), gdzie jego normalna wartość wynosi 129 zł. :yahoo:

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Autorskie narzędzie do monitoringu ważniejszych linków, zapleczówek, pozycji, itd. Namiętnie używam też Notepada++ i Excela :yahoo:

A tym Planerem, to nie onanizuje się czasem facet, który udzielił wywiadu na produktywnie.pl - "modlę się i czytam bibilię... to bardzo ważne"

Pozdrawiam,

Patryk.

• 2 miesiące temu...

Dzięki wszystkim za liczne propozycje :)

Jak na razie najlepiej korzysta mi się z Google Docs - tylko trochę dziwne zapisywać wszystkie swoje linki w usłudze Google :P

Kiedy już będę pewien, jak powinno wyglądać moje wymarzone oprogramowanie, przyłożę się do napisania własnej aplikacji (to chyba najlepsze rozwiązanie).

Pozdr.

• 2 miesiące temu...
darmowy ? ja widzę najlżejszy plan za 20 baksów miesięcznie ?
darmowy, popatrz dobrze,
You can download Feng Office Community Edition for free, and use it at no charge, forever.

tu masz instalkę

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 3 miesiące temu...

Przetestowaliśmy przez ostatnie miesiące wiele nowych rozwiązań, jeśli chodzi o project management i mogę polecić StrikeBase (link z refem).

Oprócz zarządzania online jest aplikacja desktopowa. Całość jest świetnie zrobiona od strony użyteczności - za 10$ można dodać 5 userów (tylko aktywni się liczą).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności