Skocz do zawartości

Lubię to -> link do strony czy do fan page

tuskun

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie odnośnie przycisków "lubię to" na stronie. Można za ich pomocą dodawać link do naszej strony lub do strony fan page na facebooku.

Kiedy pod lubię to umieścimy link do strony, po kliknięciu jest on dodawany na facebooka. Jeżeli umieścimy link do fan page, jest również dodawany ale to nie link do naszej strony. Jednocześnie większość osób umieszcza tam link do fan page.

Czy dodawanie linku do fan page pomaga w jakiś sposób stronie jeżeli jest na fan page link do niej? Czy pomaga tylko stronie fan page?

pozd.

Linkiem do funpage, zatrzymujesz takiego delikwenta na dłużej, bo interesuje się tematem, możesz mu wyświetlić z funpage jakieś ciekawe arty, wprowadzić dyskusję, a polubienie linka jest tylko wyświetleniem jednorazowym na tablicy delikwenta informacji, że lubi daną stronę i może jego znajomi klikną i wejdą na stronę

Wszystko zależy od czynników, czy chcesz z nim gadać czy nie :D

sygnaturka.png

Witam.

Mam pytanie odnośnie przycisków "lubię to" na stronie. Można za ich pomocą dodawać link do naszej strony lub do strony fan page na facebooku.

Kiedy pod lubię to umieścimy link do strony, po kliknięciu jest on dodawany na facebooka. Jeżeli umieścimy link do fan page, jest również dodawany ale to nie link do naszej strony. Jednocześnie większość osób umieszcza tam link do fan page.

Czy dodawanie linku do fan page pomaga w jakiś sposób stronie jeżeli jest na fan page link do niej? Czy pomaga tylko stronie fan page?

pozd.

fan page to sposób na tworzenie dłuższych relacji z klientem czy też czytelnikiem twojego forum lub bloga , jego popularność robi się coraz większa i fan page będzie nabierał coraz większego znaczenia , ciekawi mnie tylko czy taka ekspansja nie wykończy nk

reklamabaner.jpg

Bardziej niż linki ma znaczenie ruch miedzy portalem społecznościowym, a twoją stroną. G bierze pod uwagę taki ruch i nawet podejrzewam, że jest bardzo ważny w ustalaniu pozycji. Jeśli dużo ludzi trafi z fejsa czy G+ na twoją stronę to co to oznacza dla google? Że twoja strona jest ciekawa i warta polecenia.

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Witam.

pozd.

fan page to sposób na tworzenie dłuższych relacji z klientem czy też czytelnikiem twojego forum lub bloga , jego popularność robi się coraz większa i fan page będzie nabierał coraz większego znaczenia , ciekawi mnie tylko czy taka ekspansja nie wykończy nk

moim zdaniem już wykończyła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności