Skocz do zawartości

Konsultacje AdSense

SEOamator

Rekomendowane odpowiedzi

Niewiele mam doświadczenia w sprawie AdSense i szukam książek, szkoleń a najlepiej bardzo doświadczonego użytkownika, który mógłby udzielić mi prywatnie konsultacji w sprawie tworzenia stron/blogów "pod adsens" a dokładniej chodzi o rozmieszczenie reklam, kolorystykę itp. na blogach, na któych chciałbym zarabiać poprzez AdSense. Kogoś kto w czasie ze mnie by testował różne opcja w zamian za ustalone wynagrodzenie albo po prostu dawał by mi wskazówki. Tylko czy kogoś takiego w sieci/na tym forum lub innym można znaleźć, kto mnie nie naciągnie na zasadzie - zrób to i tamto a to wcale nie przyniesie zamierzonych efektów? Gdzie szukać takiego konsultanta? Jakie książki, kursu itp. możecie mi polecić.

A może ktoś po prostu - jakiś dobry grafik co się dobrze zna na adsense, zrobiłby mi szablon, tylko gdzie kogoś takiego znaleźć (oprócz działu ogłoszeń) i odzielić ziarna od plew?

Dlaczego nie? To tylko kwestia wyceny tej tacy.

Choć z drugiej strony w AdSense nie ma uniwersalnych rozwiązań i lepiej wdrożyć coś (cokolwiek), dobrze to opomiarować i przeanalizować wyniki, by coś pozmieniać, niż zaczynać od zera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności