Skocz do zawartości

Przekierowanie 301

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar zrobić przekierowanie 301. Czy teksty mam wyciąć ze starej domeny i wkleić do nowej? I czy mogę zrobić przekierowanie kilku podstron starej domeny na stronę główną nowej domeny (blog na WP). Chodzi o to że tych kilka podstron tak naprawde traktuje o tym samym a każda ma swoje osobne backlinki, sporo.

Czy sugerujecie aby docelowa domena była zupełnie nowa?

Mam zamiar zrobić przekierowanie 301. Czy teksty mam wyciąć ze starej domeny i wkleić do nowej? I czy mogę zrobić przekierowanie kilku podstron starej domeny na stronę główną nowej domeny (blog na WP). Chodzi o to że tych kilka podstron tak naprawde traktuje o tym samym a każda ma swoje osobne backlinki, sporo.

Czy sugerujecie aby docelowa domena była zupełnie nowa?

Osobiście to bym zrobił nowe teksty, jak już masz parcie na przeniesienie. Z przekirowaniami to tak , podstrona ze starej strony na podstrone na nowej, no chyba że masz linkowane podstrony na starej cały czas na to samo i chcesz by ten power był na główną na nowej. W sumie sporo opcji, zależne od tego co tak naprawdę chcesz.

Chciałbym przekierować kilka podstron które traktują tak naprawdę o tym samym tylko innymni słowami, na stronę główna nowej domeny. Czyli mam np.

mojastrona.pl/costam.htm

mojastrona.pl/costam2.htm

mojastrona.pl/costam3.htm

chcę je przekierować na nową domenę nowamojastrona.pl która w całości będzie poświęcona tym zagadnieniom.

Czy mam to zrobić w kilku wierszach w pliku .htaccess ?

Jeżeli chcesz wszystkie podstorny przekierowań na domenę główną to korzystasz z 4 punktu: https://seo-z.pl/przekierowanie-301

Jeżeli tych podstron jest kilka, to ręcznie trzeba dodać regułę dla każdej podstrony.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności