Skocz do zawartości

Jak sprawdzić czy domena nie była zbanowana ?

zyga435

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy jest coś takiego ale wystarczy zobaczyć historię czy taka domena kiedyś była zarejestrowana, miałem domenę z banem i został zdjęty przez Google. Napisałem im że jestem nowym właścicielem i po dwóch tygodniach ban został zdjęty.

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

Widząc co było możesz sie domyślić czy powodem nieodnowienia był ban, czy nie. Oczywiście pewniaka na sprawdzenie nie ma, poza jednym - kupnem. Jak miała bana to piszesz jak Poco i ban zostaje zdjęty, chyba że ktoś kto sprawdzi zawartość strony zobaczy coś co zdyskwalifikuje stronę :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Gość Voyager

Kupiłem jakiś czas temu domenę, okazało się (webarchive) ze w 2009 dostała bana za spam, po kupieniu domeny i napisaniu do Google bana zdjęli, postawiłem WP i 5-6 artów i przy okazji dostałem coś takiego (fizycznie te strony nie istnieją) co wróciło sprzed 3 lat i nie chce to zniknąć:

VwTF2.png

Najprostszym sposobem jest wykupić za 1 zł test domeny w dropped. Wykupujesz test, dodajesz linki celem ideksacji( chyba kazdy ma swoje sprawdzone sposoby,aby domena była zaindeksowana najdłużej w 2 dni) .Jeżeli nie ma indeksacji to wysyłasz do google prośbe o ponowne rozpatrzenie,a jezeli po 14 dniach strona nadal nie jest zaindeksowana, to rezygnujesz z kupna tej domeny,i jesteś stratny tylko 1 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności