Skocz do zawartości

Cześć

eckhart

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, chciałbym się tutaj czegoś nauczyć. Ba, nawet czegoś bardzo konkretnego.

Póki co nie mam zielonego pojęcia o optymalizacji, pozycjonowaniu i innych trudnych słowach, które nie widniały w słowniku jeszcze niedawno. Właściwie jestem na etapie przyswajania sobie nazewnictwa... Ale nauczę się, mam ndzieję.

Pozdrawiam!

edit

Przy okazji mam pytanie, może nie kluczowe, może niezbyt mądre... Warto kupić sobie jakąś książkę o pozycjonowaniu? Czy lepiej przeznaczyć te 35 złotych na pizze, usiąść twardo przed internetem i przyswoić sobie jakieś podstawy - bo pewnie w internecie jest wszystko na temat pozycjonowania, nawet (albo i przede wszystkim) dla takich laików jak ja.

Witaj!

1. To nie dział od tego typu pytań - przejdź do działu dla początkujących (na przyszłość)

Co do książki o pozycjonowaniu, jest wiele tematów o tym na forum. Warto kupić, bo nawet jeśli nie nauczysz się czegoś nowego, to poukładasz swoją wiedzę. Będziesz również wiedział, co zrobić jak staniesz w martwym punkcie. A reszta to zapraszamy do działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności