Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Lista precli i katalogów

Darq

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam listę precli i katalogów, która idealnie nadaje się do dodawarek, półautomatów a także dodawania ręcznego.

Wszystkie precle i katalogi zostały sprawdzone dosłownie kilkanaście minut temu, więc wszystkie pozycje z listy działają i znajdują się w indeksie - nie ma tam żadnych zbanowanych katalogów czy precli.

Co więcej, zdecydowana większość listy pochodzi z moich prywatnych raportów dodawania, więc znajdują się tam jedynie te pozycje, do których udało mi się skutecznie dodać wpis. Wyjątkiem są tylko Wordpressy, w których się bez problemu zarejestrowałem, ale jeszcze nie dodawałem żadnych wpisów.

Na listę składa się:

- 759 EasyDir

- 386 WebMini

- 262 DonMini

- 128 FreeGlobes

- 67 OtwartyMini

- 536 Wordpress wszystkie zarejestrowane automatem, wyselekcjonowane z grupy prawie 10 000 potencjalnych precli.

Cena całej listy to 25zł

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem - napisz do mnie na PM lub GG (4209977) lub mail (dgancarz@wp.pl), ponieważ nie każdy chętny otrzyma listę. Mam nadzieję że zrozumiecie, że to dla wspólnego interesu wszystkich kupujacych, lista nie jest sprzedawana na prawo i lewo.

Po pozytywnej "weryfikacji" podsyłam link do szybkiej płatności lub e-mail do PayPal'a.

Oczywiście zabroniona jest jakakolwiek odsprzedaż czy publikacja listy jak również jej elementów - jeśli tego nie akceptujesz, to nie kupuj.

Podaję jeszcze raz formy kontaktu:

- PM

- dgancarz@wp.pl

- Gadulec: 4209977

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności