Skocz do zawartości

Indeksuje się podstrona zamaist głównej

Anonimowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pewien problem. Narazie zwykle precluję swoją stronę opartą o wordpress.

Zauważyłem, że indeksują mi się podstrony zamiast głównej domeny.

W czym może tkwić problem? Strona www.limo4stars.pl

Pierwszy raz się z czym taki spotykam i niemoge sobie z tym poradzić.

Może jakiś błąd na stronie?

np. fraza limuzyny warszawa na stronie 9 z linkiem www.limo4stars.pl/obsluga-imprez/

fraza wynajem limuzyn warszawa na stronie 8 pod adresem www.limo4stars.pl/kontakt/

Przeanalizuj sobie nasycenie tekstu frazami kluczowymi co do kontaktu to też przeanalizuj dlaczego wyświetla się wyżej i guzik tu ma linkowanie - jest to tylko i wyłącznie kwestia złej optymalizacji serwisu .

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Nasyciłem tekst słowami kluczowymi, co do contentu podstron to niemam pojęcia dlaczego go indeksuje bez prawie żadnego tekstu a strony głównej nadal nie.

Może błąd w kodzie strony?

Tak wygląda plik htacess:

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

# END WordPress

Zacznij od optymalizacji strony. Na samy dole też fajnie

Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/users/limo4stars/public_html/wp-content/themes/Automotiv/includes/features.php on line 34

Wynajem limuzyny na godzinę 500 zeta a nie stać ich na porządnie zoptymalizowanego WP. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności