Skocz do zawartości

Bart VPN - darmowe beta testy

BartVPN

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej średnio, bo Gogle szybko blokuje IP przy takim sprawdzaniu. W IPredatorze, nowe IP wywołujesz przez rozłączenie i ponowne włączenie tunelu. W BartVPN możesz przełączać IP w programie. Ale przy masowym sprawdzaniu pozycji, lepiej się sprawdza proxy.

Z tego co pamiętam, to BartVPN nie ma automatycznej zmiany tylko ręczną (ale mogę się mylić). Jednak masz możliwość wybrania IP z rodzajem przeznaczenia (np do P2P lub przypisane do kraju, przydatne, jak chcesz z niektórych serwisów zagranicznych korzystać) i tu ma przewagę nad IP Predatorem, oczywiście poza wygodą użycia. IPredator tworzy nowe połączenie sieciowe, adresy z tego co zauważyłem w większości szwedzkie). Jednak szybkość działania lepsza. Ja wyciągam jakieś 15-20 MBps download (łącze 50/10) , o prędkościach jakie osiągałem przy włączonym BartVPN, pisałem wcześniej. Ceny są podobne.

• 4 tygodnie później...

Polecam do przeczytania:

https://torrentfreak.com/which-vpn-providers-really-take-anonymity-seriously-111007/

Zasada jest prosta, nigdy do końca nie wierzysz, że nie trzymają logów, zwracasz szczególną uwagę na lokalizację serwerów i siedzibę firmy (UE, Stany to odpada zdecydowanie) i dokładnie (ale to bardzo) zapoznajesz się z warunkami korzystania i polityką prywatności takiego serwisu.

Pozdrawiam.

spacer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności