Skocz do zawartości

Nowa grupa katalogów sinooke 105 szt

Gość ddmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no właśnie. czy teraz jak jest zamieszanie w G warto w ogóle bobmadować stronę katalogami?? prawdę mówiąc kupiłem pakiet 499 katalogów SINOOKE, dodałem już może z 200-250 i rezultatów brak a nowy sklep który postawiłem 3 miesiące temu w ogóle nie dopalany katalogami wchodzi w top 11-15 na dwie frazy.

supermen trochę mało nam powiedziałeś na temat swojego katalogowania abyśmy mogli wyciągać jakieś wnioski.

1. Czyli linki przez Ciebie zdobyte zostały już zaindeksowane?

2. W jakim czasie dodałeś stronę do tych katalogów?

3. Czy konkurencyjność słów kluczowych obu sklepów jest taka sama?

4. Ja niecały tydzień temu zleciłem katalogowanie swoich stron do SiNooke i Seokatalogów i w chwili obecnej bez żadnych innych linków dobijam

prawie do top10 na 3 frazy związane z domenami tak więc?

Proponuje robić swoje i cierpliwe czekać na efekty.

supermen trochę mało nam powiedziałeś na temat swojego katalogowania abyśmy mogli wyciągać jakieś wnioski.

1. Czyli linki przez Ciebie zdobyte zostały już zaindeksowane?

2. W jakim czasie dodałeś stronę do tych katalogów?

3. Czy konkurencyjność słów kluczowych obu sklepów jest taka sama?

4. Ja niecały tydzień temu zleciłem katalogowanie swoich stron do SiNooke i Seokatalogów i w chwili obecnej bez żadnych innych linków dobijam

prawie do top10 na 3 frazy związane z domenami tak więc?

Proponuje robić swoje i cierpliwe czekać na efekty.

1. dopiero zaczynają być indeksowane

2. jeszcze dodaje/ 30 katalogów na dzień

3. w głównym sklepie jest więcej tych słów kluczowych, w nowym tak naprawdę nastawiam się na tylko 3 frazy

1. Jak dopiero sie zaczynają indeksować to jeszcze nie ma mowy o żadnej mocy pozycjonerskiej.

2. Ilość moim zdaniem dobra, ja dodaje o wiele więcej i efekty są bdb.

3. Zwróć uwagę na to, że często nowe stronki o wiele szybciej lądują w topach po czym po 1-2 tygodniach lecą na łeb i szyję. Tym bardziej, że teraz są różne "anomalia" w google :) Linkuj dalej i utrzymuj linki stałe a zobaczysz po kilku miesiącach, że efekt może być naprawdę dobry. Kilka dni czy tygodni to tak naprawdę żadne pozycjonowanie.

Jest jeszcze bonus dla świerzaków, który jednak szybko się kończy. Pozycjonowanie to proces, nie jednorazowa akcja. Bez cierpliwości się tutaj wiele nie osiągnie. Ja osobiście po dodaniu strony do grupy katalogów i precli u Marcina pierwszy raz zajrzałem na pozycje po bodajże 3 tygodniach. Top20 i top24 na 2 frazy, średnio-łatwe, czyli źle nie jest.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Wolne kody

wpis-Multi Grupa

bordowe.eu

bordowyplus.eu

kolor1

kolor2

Na tej aukcji allegro jeszcze ostatnia 1 osoba skorzysta z wyjątkowej promocji

zapraszam

skorzystalem z kodu kolor1 teraz napisales ze kod wolny, o co chodzi? P.S. strona nie dodana

Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica

Wolne kody

wpis-Multi Grupa

bordowe.eu

bordowyplus.eu

kolor1

kolor2

Na tej aukcji allegro jeszcze ostatnia 1 osoba skorzysta z wyjątkowej promocji

zapraszam

skorzystalem z kodu kolor1 teraz napisales ze kod wolny, o co chodzi? P.S. strona nie dodana

Na tą chwilę wszystkie kody są wykorzystane - w czwartek moderacja, dzisiaj wieczorkiem podeślę kolejne darmowe kody także zapraszam

Wszystkich chętnych zapraszam na NOWĄ aukcję allegro - niezła promocja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności