Skocz do zawartości

[Zlecę] Pozycjonowanie lub reklamowanie forum

meff

Rekomendowane odpowiedzi

Witam sedecznie.

Prowadzę forum hip-hopowe [link]. Niestety z dnia na dzień statystyki spadają i chciałbym to jakoś odbudować. Oferuję osobie, która rozpocznie reklamowanie forum swoimi sposobami, umieszczenia na forum swoich reklam (np. adsense). Myślę, że jest to uczciwa zapłata, ponieważ to ile zarobisz będzie wtedy zależało tylko od ciebie. Ja daję ci do dyspozycji gotowe forum, z przystępnymi statystykami, ładnym wyglądem (własna skórka) oraz domeną i hostingiem. Dodatkowo forum jest pozycjonowane w seopilocie, ale nie ma z tego raczej dobrych efektów. Jeśli ktoś zna się na pozycjonowaniu i byłby w stanie wprowadzić forum przynajmniej do TOP 3 na ustalone przeze mnie frazy, to również taką formę reklamy akceptuję.

Małe uwagi:

- nie mogą to być bardzo uciążlwie reklamy lub systemy swl (seopilot, prolink itd.)

- nie szukam specjalistów z gimnazjum - chcę współpracować tylko z dojrzałymi ludźmi, którzy będą mogli poświecić czas reklamie, a nie tłumaczyć się zadaniem domowym z przyrody czy przygotowaniem do bierzmowania

- nie wypytuj się mnie co masz dokładnie robić - to ty masz to wiedzieć

- proszę nie komentować tej oferty - to ogłoszenie a nie temat dyskusyjny - nie pasują ci warunki? zajmij się sobą.

Kontakt: rapnewsman@gmail.com - napisz co możesz mi zaoferować, podaj jakie reklamy chciałbyś umieścić oraz zostaw swój numer GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności