Skocz do zawartości

Czat+Wordpress?

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

Zdobywasz czatowiczów którzy czatują ze sobą= Tworzą, jakiś content.

Z każdego dnia zbierane by były rozmowy i umieszczane jako wpis na podstronie o nazwie "Historia".

Następnie w tejże historii rozmów działało by linkowanie do strony pozycjonowanej.

Więc samo tworzący się content a twoim zadaniem jedyne co musisz zrobić to w rozmowie Kowalskiej i Kowalskiego znaleść słowo kluczowe.

Albo Sz.Pan Wiśniewski będzie raz nadzień zaglądał i pisał np. Gorąco trzeba by założyć kapelusz :)

Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Co mówi wyrocznia? :)

(To taki mój luźny pomysł...)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Ale chodzi o sam pomysł, nie o to czy bd ktoś tam pisał czy też nie.

Przypuszczamy z góry, że ktoś pisze to mamy content który sam się generuje.

Raz jest więcej tego contentu raz mniej. Ale zawsze jest to unikalny content.

Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Co mówi wyrocznia? :)

(To taki mój luźny pomysł...)

Dobrze, że luźny, bo jest bardzo słaby ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chociażby dlatego, że jak znaleźć sensownych userów takiego czata i zachęcić ich do rozmowy.

Jakość "czat kontentu" z uwagi na szybkość pisania pozostawia wiele do życzenia pod wszelkimi względami.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No i tu pojawia się właśnie mój brak doświadczenia, bo nie wiem do końca jak jest z tą jakością contentu, jak roboty patrzą na błędy ortograficzne czy też składnie zdań. Pewien profesjonalista w tej branży dał mi cenną radę, że czasem warto popełniać błędy ortograficzne w pozycjonowaniu:)

Pewien profesjonalista w tej branży dał mi cenną radę, że czasem warto popełniać błędy ortograficzne w pozycjonowaniu
Z całym szacunkiem dla tego "profesjonalisty", ale co mają wspólnego błędy ortograficzne w pozycji w SERP'ach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności