Skocz do zawartości

Dziś zmienił mi sie PR strony

czif

Rekomendowane odpowiedzi

PR wrócił, zawirowania z PR zgrały się z aktualizacją pingwina

@pozycjonowanie PR przechodzi(ł) po przekierowaniu 301 , jeśli chodzi o czas... dwa miesiące temu bym powiedział że aktualizacje PR zobaczysz przy kolejnym update , teraz panuje pingwin więc nie jestem pewien.

Wilku - nie wiem jak brać twoja wypowiedź jesteś wredny czy po prostu brak ci empatii i nie wiesz po co służy te forum.

Przejrzyj pozostałe wypowiedzi i będziesz wiedział jak brać tą wypowiedź ;) Pełno odpowiedzi, które tak naprawde można zastapić jedną: "tak, był uptade/korekta PR". A za chwile to pełno pomnożysz razy dziesięć ;)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Kiedyś PR zmieniał się raz na ile. Obecnie obserwuje na różnych serwisach że jest to zmienna kwestia co kilka miesięcy. Co więcej warto zwrócić uwagę że wiele stron

jest sztucznie napędzane aby zdobyć PR, który później szybko spada.

Oferujemy usługi z zakresu pozycjonowania stron internetowycha a także tworzenia stron. Pozycjonowanie płatne tylko za wyniki, wystawiamy F. VAT. Zparaszamy do kontaktu w godzinach od 9:00 nawet do późnych godzin wieczornych, chętnie doradzimy, pomożemy.

gg:3124038, email: info@goneett.pl, tel. 792-899-097, NIP: 716-265-12-92, REGON: 060360832

Dziś stwierdziłem zmianę PR na jednej z moich stron (nie tej z sygnatury) z 2 na 1

BiuroTlumacza.pl to tanie tłumaczenia pisemne - przysięgłe, zwykłe i specjalistyczne. Współpracujemy z kilkudziesięcioma tłumaczami z całej Polski.

Wsparcie techniczne zapewnia serwis www.eGoldap.pl - Obsługa informatyczna firm, tworzenie stron, hosting, domeny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności