Skocz do zawartości

Hit Ukrainy na euro!

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

Nasza piosenka jest wpadająca w ucho, ale moim zdaniem powinna być ona kierowana do kibiców również z innych krajów, i tu piosenka ukraińska jest dużo lepsza.

[edit]

Kibice z zagranicy i tak kojarzą nas z wozem i koniem, i do tego jeszcze zobaczą Jarzębiny.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

mamy co pokazać - piękne dziewczyny, coś tam nowoczesności jeśli chodzi o stadiony no iiiiiii tyle (dobra na pewno by coś więcej się znalazło) to stare baby pokazują i jak taki zachód ma nie widzieć w nas zaścianku ? To już taka Ukraina według mnie wymiotła nasz hymn.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

bezpciowa popsieczka to ukraińskie

nasz też nie lepszy

a mają kurka kilka wymiatających melodii:

tu nie mogę lepszej jakości znaleźć a kiedyś była :/

a na hymn by to dobre było:

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Słuchałem wczoraj kilka razy i bardzo przyjemne. Według mnie właśnie tak powinna wyglądać piosenka na taką imprezę. Z jednej strony nie jakiś sceniczny terror (z całym szacunkiem dla naszych babć, bo nie za bardzo wiedzą w czym wzięły udział), a z drugiej strony nic skomplikowanego, czego by nie zrozumiała większość społeczeństwa. Lekko, przyjemnie i jak już kilka razy zaznaczyliście - miło dla oka. Aż sobie jeszcze włączę :)

zeki "bezpciowa popsieczka" ta twoja gadka tak na moje oko :), cytując ciebie, a ta "nuta", co strzeliłeś linkiem pierwszym to bardzo fajna ludowa piosenka, z nie trywialnym tekstem, ale trzeba rozumieć o czym się śpiewa.

a co do drugiego linka to piosenka tez jest ok, tylko podałeś nie ten link

lub inna wesrja

Nasza piosenka jest wpadająca w ucho, ale moim zdaniem powinna być ona kierowana do kibiców również z innych krajów, i tu piosenka ukraińska jest dużo lepsza.

[edit]

Kibice z zagranicy i tak kojarzą nas z wozem i koniem, i do tego jeszcze zobaczą Jarzębiny.

Szczerze mówiąc to za granicą, albo ktoś nie kojarzy Polski wcale, albo kojarzy ją dobrze broń Boże z zacofaniem, lub też z piciem wódki i rozróbami. Polacy sami sobie wymyślają, jak to nas nie widzą za granicą.

Nie wiem szczerze mówiąc kiedy w ogóle będą grane te hymny typu koko spoko, ale podejrzewam, że goście z zagranicy nawet nie zwrócą na nie uwagi, Polacy najbardziej to przeżywają.

Kibice wywiozą z Euro2012 to co zobaczą w knajpach, na rynkach i na stadionach, a nie pioseneczki.

Hymnem Euro jest Oceana - Endless Summer, który jest imho 100x lepszy niż Shaggy z 2008 roku (za to słabszy choćby od Waka Waka z mundialu z 2010, gdzie i tak najbardziej wbiła się pewnie każdemu piosenka Knaana - Wavin Flag będąca hymnem coca coli ...).

Podnieta Jarzębiną jest co najmniej śmieszna, na szczęście większości ludzi już przeszło i w autobusie codziennie nikt o tym nie dyskutuje.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Tak gadacie a prawda jest taka, ze kogo to obchodzi jaka to jest piosenka. Kazdy kto bedzie ogladal Euro, a nie jest z Polski to nawet tego nie uslyszy i nie bedzie wiedzial o co kaman. Te Jarzebiny maja spiewac przed meczami naszej reprezentacji - czyli pewno z 15min zanim sie mecz zacznie. Natomiast czas antenowy jest tak pomyslany i skonstruowany, ze mecze sa pokazywane od tego jak wychodza pilkarze na stadion do hymnu, a wczesniej jest najdrozszy czas antenowy zeby puszczac reklamy, wiec nikt nie bedzie pokazywal jakis Jarzebin i innych dupereli tylko kosil $$$.

Ciekawe czy Wy widzieliscie jakie piosenki miala Austria czy Szwajcaria?

Tyle jest o to lamentu, a nikt na swiecie w ogole tej piosenki nei uslyszy.

Naomiast patrzac na final Eurowizji to 2 miejsce zajely tez jakies babuszki (juz kiedys ktos tu zapodawal z nimi link na PiO) - wiec wynika, ze jakos w calej Europie lubia takie klimaty i glosuja na cos takiego wlasnie. Juz na pewno lepsze cos takiego niz jakby sluchac tych co najwiecej sie bulwersuja bo by pewno chcieli biale rekawiczki przed meczem zalozyc i poskakac z gwizdkiem w rytm jakiegos "umć, umć" - to by byla dopiero wiocha...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Maxiu akurat znam trochę ukraińskie kawałki bo kiedyś (ojjjj więcej jak 10 lat temu) poznałem kolesia z Ukrainy i mieliśmy okazję ciut pogadać. Chłopak mieszkał koło mnie jakiś czas i potem wrócił w rodzinne strony ale sentyment pozostał. Więc wiem, że to ludowe i w ogóle. I ta druga co podałem link to jakby dorzucił inny text IMO by była spoko.

A tak BTW nie masz jakiego linka to wykonania Ти ж мене пiдманула przez Made i Ukraine? Ten zespół chyba tak się nazywał i był cholernie te kilkanaście lat temu popularny. Za kij nie mogłem tego kiedyś znaleźć.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności