Skocz do zawartości

[ocena] http://www.gosciniec-pod-roza.pl

vviherr

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę zastrzeżeń mam.

Czemu nie ma ceny? Nie lubię nie widzieć ceny na stronie jak szukam zakwaterowania, bo póki co jest to jeden z istotniejszych czynników jakie biorę pod uwagę - i naprawdę nie mam chęci w tym celu dzwonić na drugi koniec kraju.

Wersje EN i DE mocno jakościowo odbiegają od wersji PL. Nie dałoby się po prostu zapakować przetłumaczonych tekstów w "szablon" z polskiej wersji?

W wersjach EN i DE menu jest po polsku, a kliknięcie na adres strony w kontakcie daje 404.

W wersjach EN i DE nie ma możliwości przełączenia języka.

Skoro już są różne dwie domeny (.pl i .com) to może jeszcze dokupić trzecią (.de) i postawić trzy wersje językowe na trzech różnych domenach? Od razu mówię że nie wiem po co :-) ale tak samo nie wiem po co teraz są dwie.

Pozdrawiam,

AdamD

PS: przypomniało mi się że widziałem link do flaszki ... wróciłem na stronę, kliknąłem, i zdębiałem. U mnie wygląda to tak -> https://img407.imageshack.us/img407/5654/flash0af.png

Mapa Dojazdu
Chyba ślepy jestem bo na mapie trasy dojazdu nie widzę. Tak się rozglądam i znalazłem róże przy menu mapy. Kliknąłem i byłem pewien że teraz zobaczę trasę dojazdu, a tu niespodzianka. Tyle ściągania i żadnego pożytku z tej mapy !

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności