Skocz do zawartości

katalog.inforam.pl - cel - najlepszy darmowy katalog stron

katalog.inforam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

dodaje się coraz więcej bo jest darmowy ;) ale fajnie że mam konkurencje bo mam podobny cel.

Widzą, że jesteś zaraz za mną na fraze "katalog stron" ;)

Witam - informacja dla tych, którzy podlikowują strony w moim katalogu.

Jakich czas temu powstały nowe kategorie / podkategorie i wszystkie wpisy aktywne zostały do nich przeniesione (zaindeksowane są ponownie wszystkie na 100%.)

Nowe kategorie to: lekarze, meble, kredyty, obuwie, odzież, maszyny i urządzenia (tu jeszcze trwa przenoszenie stron), ogłoszenia, ubezpieczenia, tłumaczenia.

W przygotowaniu są kolejne nowe kategorie: gry, katalogi stron, kursy i szkolenia, fora dyskusyjne, nauka. Rozbite również takie kategorie jak: marketing i reklama na reklama, marketing.

Kilku miesięczne testy na plus dla odwiedzin i lepszych pozycji w Google dodawanych stron zmobilizowały mnie do tych zmian. Nie wszystkim może się to podobać więc oczekuje na opinie i ewentualne propozycje.

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich

Dla wszytkich stron - 20 kodów do katalogu dla grupy Premium SEO.

Co jakiś czas będą kolejne :P kto pierwszy ten lepszy ;)

Pozdrawiam

1C1FQK06

QF8NK4HT

17AR1Q87

QRC8J02A

YBLQ2500

36MOXE17

8FEO0FPM

608P25B2

MLGTW841

3DN1TB55

611EYQ4U

BQI4V34Q

01040227

O47IV577

80KWJOOW

5HV8ODKO

Y5C07K17

8J46UE0O

4224T10J

LF7E6283

Działam w branży finansowej i jeżeli mógłbym coś zasugerować, to masz fatalnie rozdysponowanie działy w kategorii finanse - jednym słowem odmiany kredytów + wariant, brakuje mi pożyczki i chwilówki jeśli już rozłożyłeś tyle rodzajów kredytów.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Działam w branży finansowej i jeżeli mógłbym coś zasugerować, to masz fatalnie rozdysponowanie działy w kategorii finanse - jednym słowem odmiany kredytów + wariant, brakuje mi pożyczki i chwilówki jeśli już rozłożyłeś tyle rodzajów kredytów.

Nie wszysko jeszcze zostało uporządkowane (ale będzie). Narazie wszystkie najbardziej popularne podkategorie w kataklogu zostały zamienione na kategorie główne. Tak było też kredytami.

W kategorii głównej kredyty tam są chwilówki i wiele innych. Pojedynczej podkategorii pożyczki nie utworzę - zbyt ogólna, w końcu każdy kredyt to pożyczka :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności