Skocz do zawartości

Adwords: narzędzie do prognozy odwiedzin

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm nie wiem od czego zacząć.

Google wyłączyło starą wersję prognozy odwiedzin [bądź jej nie potrafię znaleźć].

Nie za bardzo kojarzę korzystanie z tej nowej wersji a dokładniej nie wiem jak ustawić ścisłe dopasowanie.

-uff tutaj zaliczyłem blue screena :D ale chrome zapamiętał tekst.

Może ktoś wie jak inaczej bądź jak to właściwie ustawić by chociaż jakoś szacunkowo obliczać ruch.

Gdy się zalogujesz (lub nie, jak wolisz) do narzędzi propozycji słów kluczowych w menu po lewej stronie masz "Typy Dopasowania": Przybliżone, [Ścisłe],

"Do wyrażenia".

Klikając na wybrane słowa kluczowe w kampanii, edytując je, możesz również określić typ dopasowania.

Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodziło?

P.S. Często masz problemy z blue screenem? Ja się męczę z dziadostwem odkąd wsiadłem na 7, 64 bity. W viście a tym bardziej xp nie miałem do czynienia z tym dziadostwem.

e: dzięki Beer, zaktualizowałem :yahoo: Mam NVIDIA GeForce GTX 460, mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

P.S. Często masz problemy z blue screenem? Ja się męczę z dziadostwem odkąd wsiadłem na 7, 64 bity. W viście a tym bardziej xp nie miałem do czynienia z tym dziadostwem.

Sprawdź sterowniki grafiki czy aktualne

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sprawdź sterowniki grafiki czy aktualne

Dla pamięci potomnych którzy mają kłopoty z blue screenem:

bluescreenw.jpg

Niniejszym oznajmiam, że Twoja rada poskutkowała i jestem Twoim dłużnikiem. Męczyłem się z tym pieprzonym blue screenem dobrych parę miesięcy a wystarczyło zaktualizować sterowniki...

Beer, wiszę Ci dobrą flaszkę- podaj markę trunku i swój adres PW :)

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

ja kiedyś miałem podobny problem ale z filmikami na YT, wszytko działało, a jak wszedłem na YT to komp się zawieszał, męczyłem się z tym tez ok miesiąca, tez sterowniki do grafiki byli nieaktualne :) teraz zainstalowałem SlimDrvers - polecam.

Dzięki Max. Niestety na dzień mogę wysłać tylko jedna flaszkę... Jeśli problem będzie się powtarzał a Twoje rozwiązanie podziała znajdę Cię :)

Beer, wiszę Ci dobrą flaszkę- podaj markę trunku i swój adres PW :)

Jak przeżyje flaszki od Zgreda to sie przypomnę ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności