Skocz do zawartości

SuperTanieLatanie.pl

jakanu

Rekomendowane odpowiedzi

Lewą kolumnę, prawą kolumnę, no i może jeszcze top. Góra wygląda jak precel, artykuły (część na białym tle) jest akceptowalna, ale zdecydowanie bez szarej kropy, a prawa kolumna to jeden wielki chaotyczny syf, gdzie tylko cycki z pluginu facebooka przykuły moją uwagę. Połączenie kolorów także mocno nietrafione. Po chwili przemyśleń pozostane jednak przy loter.pl ;)

Generalnie prezentacja postow nie jest wcale taka zła ;-)

Do zmiany :

- Background

- Stopka sie troche rozjezdza vertykalnie (firefox)

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Z Wordpressem zetknąłem się dopiero niewiele ponad 2 miesiące temu. Dopiero poznaję jak to działa i to co jest w arkuszu style.css i na razie mam spore problemy z opanowaniem tego. Powoli będę starał się coś zmienić. Na razie nie mam pomysłu na top, a wiec zostawiłem samą belkę z menu....dopóki coś nie wymyślę, to może niech tak na razie zostanie. Zmniejszyłem wysokość widżetu facebook (usunąłem widok profili osó;) coby te ,,cycki z pluginu facebooka'' już nikogo nie rozpraszały :)

Nie mogę znaleźć w style.css gdzie zmienić to ciemno-szare tło (bo mi nie pasuje), które jest dookoła wpisów i po prawej stronie....chyba słabo szukam :)

Dzięki wszystkim za wszelkie uwagi i proszę o jeszcze :)

edit:

zmieniłem background (tło strony i pod belką z menu)....muszę jeszcze wymyśleć i dodać jakieś logo na samą górę....mam nadzieję, że wygląda to już trochę lepiej niż było :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności